Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Damlagets nya hemsida!
Nu finns vi här på SportAdmin istället för på laget.se.

Följ gärna oss på sociala medier! Hela föreningen har en gemensam Facebooksida: https://sv-se.facebook.com/vederslov/
Vi i damlaget har också en Instagram: https://www.instagram.com/vdifdam/

Surfa till https://www.laget.se/VDIFDAMER om du vill se vad vi haft för oss genom åren.
En negativ och en positiv nyhet (CUP-spel)
2020-10-18 16:51
För ett litet tag sedan så fick vi veta att SCANDIC VÄXJÖ SPARKEN 2020 tyvärr blivit inställd i år. Detta på grund av svårigheter att kunna genomföra arrangemanget på ett säkert sätt med tanke på Corona. Väldigt tråkigt såklart, men med tanke på antal lag, innomhus-miljö etc så kan man förstå det beslutet. 

För vår del så innebär det att vi har fått leta efter andra saker att hitta på här under vinterhalvåret för att hålla motivationen och tävlingsnerven uppe. Arbetet började med att hitta andra alternativ, fanns det andra cuper som spelas, eller hur skulle vi göra?

Efter lite arbete har vi landat i att vi gör det själva istället! Vi kan därför med stor glädje presentera VDIF Invitational, ett eget cup-spel som kommer gå av stapeln den 15e november i år. Vi har bjudit in 3 andra lag och kommer spela mot dessa i cup-format utomhus på Granvallens konstgräs. Genom att ha cupen utomhus och begränsa antalet lag så är vi övertygade om att vi kan starkt begränsa riskerna för smittspridning och känner att vi kan genomföra detta på ett bra sätt. Så cupspel blir det i November!
Öppna träningar i Oktober/November
2020-10-18 16:39
3 veckor uppehåll har bara flugit förbi och det har blivit dags att sätta igång med allas vår favoritsport fotboll igen. Vi kommer att köra 8 tillfällen på Granvallen, med fokus på 7-manna-spel då vi har en Cup på detta format i November. (Mer om detta i separat nyhet)

Vi kommer även passa på att ha öppna träningar för provspelare under den här perioden. Så har man en kompis man vill ta med, har spelat tidigare i föreningen och slutat men är sugen igen eller är intresserad av att spela med oss kan man höra av sig till mig så kommer vi kunna lösa ett par provträningar. 

// Tobbe
Kallelse Fixardag
2020-10-11 12:59
Det har blivit dags för Dänningevallen att bli redo för vintervilan. 

Vi kommer ställa upp med 10 spelare. Vi har strukit de som var med i våras på den fixardagen. Bland övriga kvarvarande som inte tackat nej i kallelsen så har jag slumpat en ordning. Medtag egen fika, kaffe och dryck finns på plats.
De tio första väljer vi ut för fixardagen:
Alma Fransson
Alva Malmgren
Wilma Gustavsson
Kajsa Bladh
Ella Bengtsson
Annie Wyss
Siri Gustafsson
Frida Wilkens
Tella Fritzén
Ellen Gustafsson

Sen har vi i ordning, en lista på reserver. Om någon av våra 10 får förhinder, ex blir sjuka så kontaktar man de spelare som är här i tur och ordning. (Meddela gärna mig så kommer jag uppdatera denna nyhet efter hand).
Tova Ek
Emma Bengtsson
Siri Vouti
Elin Svensson
Julia Karlsson
Lova Gustavsson
Emma Gustavsson

Strukna
Nellie Bertilsson (Jobb)

Trevlig söndag på er! :)
Newbody
2020-09-30 20:59
Hej!
Idag kom våra paket till Vallen.
Jag är där imorgon torsdag runt 18 och delar ut paket likt Tomten!
Sen är det bara att dela ut själva och swisha 0703250509.

Mvh Arvid
Referat: Listerby IK - Vederslöv-Dänningelanda IF
Härlig säsongsavslutning i Blekinge
2020-09-26 20:21
"En för alla - alla för en"
V/D-damerna inkasserade en tämligen övertygande seger mot Listerby i årets sista seriematch. 
5-1 slutade matchen och siffrorna speglar matchbilden väl. Skönt också efter den grisiga matchen mot LEIF att det blev en juste och bra match med trevlig stämning både på och utanför plan. 
Matchen var viktig dels för att vi ville avsluta säsongen bra och dels placeringsmässigt i den mycket jämna och tuffa serien. En tredjeplats med mersmak är mycket väl godkänt! 
 
Våra samarbetspartner