Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Damlagets nya hemsida!
Nu finns vi här på SportAdmin istället för på laget.se.

Följ gärna oss på sociala medier! Hela föreningen har en gemensam Facebooksida: https://sv-se.facebook.com/vederslov/
Vi i damlaget har också en Instagram: https://www.instagram.com/vdifdam/

Surfa till https://www.laget.se/VDIFDAMER om du vill se vad vi haft för oss genom åren.
Uppstart våren 2021
2021-01-06 11:18
Ett nytt år med nya möjligheter! 
Så känns det just nu iaf. Vi hoppas att det här nya året innehåller vändningen vi så länge väntat på!

Och visst känns det som vi är på väg åt rätt håll. Vi kommer nämligen kunna börja träna fotboll igen. För att minimera riskerna så har vi fått tänka om lite. Istället för träning inomhus som var planen från början, så kommer vi köra utomhus på Granvallen. Måndagar 20:30 till 22 och onsdagar 20:00 till 21:30. Sent, jag vet! Men det är många som vill träna samtidigt så vi får anpassa oss lite.
OBS! Vi kommer inte ha omklädningsrummen öppna då samling inomhus är en risk, så se till att ha varma överdragskläder när man ska till och från träningen! 
Vi påminner även om att ska man komma på träning så ska man känna sig helt frisk. Ingen snuva eller andra symptom alltså.

Vi kikar även på att lägga till en träning på helgen för att få ytterligare en möjlighet att röra på oss. Hur som så ska det bli så jäkla skönt att komma igång! Kallelse kommer att ske, precis som tidigare, i appen!

Vi har även en positiv nyhet till! Och det är att vi vågat oss på att boka ett träningsläger. Om allting går som det ska kommer vi åka till Trelleborg 9e till 11e april! Så boka upp detta i kalendern redan nu!

//Tränarna genom Tobbe
Inställd avslutning
2020-11-03 21:24
Tyvärr så måste vi meddela att den avslutning vi planerat till den 21 november kommer att ställas in. Under rådanden smittspridningsnivå så kan vi inte försvara att vi samlas innomhus under så lång tid. Det är givetvis vansinnigt tråkigt, men hälsan, riskminimeringen och vårt gemensamma ansvar att avlasta sjukvården går före i detta fallet.

I nuläget avser vi dock fortfarande genomföra cupen. Detta då förutsättningarna för den är lite annorlunda. Iom att vi befinner oss utomhus under den så hoppas och tror vi att vi ska kunna genomföra den på ett säkert sätt. Undantaget är ju såklart om FHM beslutar om utökade restriktioner i vår region. Då kommer vi givetvis respektera detta och även ställa in cup-spelet den 15e.

Tråkigt, men ibland måste man göra det rätta, även om det är svårt. 
Vi får hoppas på en hejdundrade vår istället! :) 

// Tobbe
En negativ och en positiv nyhet (CUP-spel)
2020-10-18 16:51
För ett litet tag sedan så fick vi veta att SCANDIC VÄXJÖ SPARKEN 2020 tyvärr blivit inställd i år. Detta på grund av svårigheter att kunna genomföra arrangemanget på ett säkert sätt med tanke på Corona. Väldigt tråkigt såklart, men med tanke på antal lag, innomhus-miljö etc så kan man förstå det beslutet. 

För vår del så innebär det att vi har fått leta efter andra saker att hitta på här under vinterhalvåret för att hålla motivationen och tävlingsnerven uppe. Arbetet började med att hitta andra alternativ, fanns det andra cuper som spelas, eller hur skulle vi göra?

Efter lite arbete har vi landat i att vi gör det själva istället! Vi kan därför med stor glädje presentera VDIF Invitational, ett eget cup-spel som kommer gå av stapeln den 15e november i år. Vi har bjudit in 3 andra lag och kommer spela mot dessa i cup-format utomhus på Granvallens konstgräs. Genom att ha cupen utomhus och begränsa antalet lag så är vi övertygade om att vi kan starkt begränsa riskerna för smittspridning och känner att vi kan genomföra detta på ett bra sätt. Så cupspel blir det i November!
Öppna träningar i Oktober/November
2020-10-18 16:39
3 veckor uppehåll har bara flugit förbi och det har blivit dags att sätta igång med allas vår favoritsport fotboll igen. Vi kommer att köra 8 tillfällen på Granvallen, med fokus på 7-manna-spel då vi har en Cup på detta format i November. (Mer om detta i separat nyhet)

Vi kommer även passa på att ha öppna träningar för provspelare under den här perioden. Så har man en kompis man vill ta med, har spelat tidigare i föreningen och slutat men är sugen igen eller är intresserad av att spela med oss kan man höra av sig till mig så kommer vi kunna lösa ett par provträningar. 

// Tobbe
Kallelse Fixardag
2020-10-11 12:59
Det har blivit dags för Dänningevallen att bli redo för vintervilan. 

Vi kommer ställa upp med 10 spelare. Vi har strukit de som var med i våras på den fixardagen. Bland övriga kvarvarande som inte tackat nej i kallelsen så har jag slumpat en ordning. Medtag egen fika, kaffe och dryck finns på plats.
De tio första väljer vi ut för fixardagen:
Alma Fransson
Alva Malmgren
Wilma Gustavsson
Kajsa Bladh
Ella Bengtsson
Annie Wyss
Siri Gustafsson
Frida Wilkens
Tella Fritzén
Ellen Gustafsson

Sen har vi i ordning, en lista på reserver. Om någon av våra 10 får förhinder, ex blir sjuka så kontaktar man de spelare som är här i tur och ordning. (Meddela gärna mig så kommer jag uppdatera denna nyhet efter hand).
Tova Ek
Emma Bengtsson
Siri Vouti
Elin Svensson
Julia Karlsson
Lova Gustavsson
Emma Gustavsson

Strukna
Nellie Bertilsson (Jobb)

Trevlig söndag på er! :)
 
Våra samarbetspartner