SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till VDIF lag F12/13/14

Är ni sugna på att spela fotboll på Dänningevallen?

 
Kontakta gärna någon av ledarna.
Inomhusträning
2021-02-09 17:35
Vi kommer att starta upp fotbollsträning inomhus i Vedeslövs gymnastiksal på tisdagar från och med 16/2 mellan 18-19. Har man andra idrotter som gör att man inte hinner/orkar medverkar inomhus är man givetvis välkommen tillbaka till utomhussäsongen. Man kommer på de träningar som man själv vill och för att vi ledare ska ha möjlighet att planera träningar är vi tacksamma om ni svarar på de kallelser som vi skickar ut. 
 
Vid träning ska spelare ska vara ombytta, detta inkludera benskydd. Hämtning och lämning sker utanför hallen. Alla ska ha med egen vattenflaska. 

Givetvis följer vi alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående idrott 
  • Aktiviteterna kan behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet, i syfte att minimera smittrisk och minska risken för hjärtmuskelinflammation. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter, och undvik trängsel om ombyte sker tillsammans med andra. 
  • Dela inte vattenflaskor, kläder etc. 
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien (tvätta händerna ofta och undvik att ta dig i ansiktet). 
  • Se till att ha en god hygien på idrottsanläggningen, inklusive att så ofta som möjligt torka av ytor och material som många rör med händerna. 
Varmt välkomna på inomhusträning
/Ledarna
Inomhusträning hösten 2020 inställd
2020-11-07 21:44
Tyvärr är all inomhusträning inställd på grund av de utökade lokala restriktionerna rörande Covid-19.

Ta hand om er!
Träningsstart tisdag 11/8 kl. 18
2020-08-09 18:39
Hej!

Nu är det dags att starta upp träningen igen efter sommaruppehållet. Tisdag 11/8 kl 18-19 C-plan. Välkomna!

Mvh Ledarna

Ps: Även nya spelare är välkomna att testa på! 
Dags för första träningstillfället
2020-04-05 14:32
På tisdag 7/4 kl 18-19 kommer vårens säsong för VDIFs lag F1213 att dra igång med första träningstillfället. Plats kommer vara Dänningevallen och förhoppningsvis C-planen. Är gräset inte ok på tisdag får vi en yta på grusplanen.

Varmt välkomna alla spelsugna tjejer födda 2012 och 2013!
Förändring av uppstart för F1213
2020-04-01 21:56
Med anledning av Corona, och nu striktare instruktioner, så stängs all inomhusträning inom VDIF. Detta innebär att den uppstart som skulle skett för våra tjejer på tisdag nästa vecka i Vederslövs gymnastikhall inte blir som planerat.

För att ändå få till träning jobbar nu VDIF med att få plats med så många som möjligt på grusplanen, då gräsplanerna inte är ok för träning riktigt ännu.

Hur det kommer att bli vet vi tyvärr inte i dagsläget, men vi hoppas att kunna start upp laget på ett eller annat sätt under nästa vecka. Håll utkik efter mer info framöver.

Hoppas ni har förstående med denna och kommande sena informationer och ändringar!

P.S. Är ni inte ännu med i våra informationsutskick, men skulle vilja vara det, hör av er till Magnus Stamblock, magnus.stamblock@gmail.com

mvh 

Ledarna
 
Våra samarbetspartner