SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vår på vallen!
2023-03-15 21:59

Nu blåser vårvinden in över vallen och det är dags för många nya roliga saker. Vi kommer att ägna stor kraft och en hel del pengar på att göra underhållsarbete på planerna för att skapa ett av de bästa ställena att spela fotboll på i kommunen. Efter sådd kommer förhoppningsvis gräs, som växer så att det knakar, och med det en helt ny gräsklippare.  

 

En annan lysande nyhet är att vi fått delfinansiering från Växjö kommun för att kunna byta ut lamporna på grusplanen. Vi kommer i framtiden kunna lysa upp i mörkret på ett mer energibesparande sätt och ge våra ungdomslag möjlighet att även fortsättningsvis använda grusplanen till vinterträningen.  

 

Mer grönt i V/D IF med andra ord! 

 

Förhoppningsvis har ni sett att vi så smått kommit i gång med den nya aktivitetsytan på vallen. Under mars månad kommer vi få se ännu mer aktivitet för att skapa en levande yta på hela vår anläggning. Det har fortsatt att komma in en del bidrag till projektet och ju mer pengar som kommer oss till gagn desto mindre behöver vi skapa själva. Vi har lokala entreprenörer med ett starkt V/D IF-hjärta som håller i projekteringen så förutsättningarna för en fin aktivitetsyta och ett väl använt projektkapital är mycket goda. Vi ser fram emot att se ytan ta form och hoppas se många förbättringar runtom på Dänningevallen.  

 

Som en del av vårt redan påbörjade projekt med nya aktivitetsytor på Dänningevallen kommer vi investera i nya omklädningsrum. Planen är att under mars/april utföra markarbetet för aktivitetsytorna som kommer innehålla utomhusgym, sandyta för volleyboll/handboll/fotboll, hinderbana, pickleball, grillplats och om ytan räcker kan det bli plats för ytterligare något. Parallellt med detta planlägger vi nu hur vi ska genomföra projektet “Nytt omklädningsrum”.

 

Vi håller just nu på med att sätta ihop en projektgrupp med personer som vill vara med och driva projektet framåt. Ansvarig över projektet i styrelsen är Elias Gustavsson. Vill du vara med och påverka projektet och bidra i projektgruppen, eller har andra åsikter/önskemål om dom nya omklädningsrummen kontakta gärna Elias på: 

Mejl: Eliasgustavsson92@gmail.com 

Mobil: 0702729929 

 

Vi har mycket att se fram emot och mycket arbete att göra tillsammans för att skapa en ännu mer berikande fritid till oss och våra barn!  

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något tycker jag sammanfattar föreningsidrott på ett fint sätt. 

 

Vid pennan 

Kim Carlborg 

 
Våra samarbetspartner