SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Vederslöv/Dänningelanda IFs hemsida!
Här kan du följa vad som händer i vår förening och vad vi har för verksamhet.
 

Vederslöv/Dänningelanda IF är en ideell breddförening, med upptagningsområde Vederslöv, Tävelsås och Kalvsvik med omnejd, där gemenskap och engagemang ska mötas i en trygg, trivsam och utvecklande miljö. Föreningen erbjuder fotboll, barngymnastik och motionsaktiviteter. Verksamheten bedrivs huvudsakligen på den egenägda Dänningevallen och i Vederslövs skolas gymnastiksal. Föreningens mål är att möjliggöra för idrott hela livet.  

 

Föreningens värdegrundsarbete finns beskrivit i Gröna tråden, som finns tillgänglig i Klubbstugan och på föreningens hemsida. Gröna tråden riktar sig till föreningens medlemmar, föräldrar, aktiva och ledare samt även till sponsorer, samarbetspartners och övriga med intresse för och i föreningen.  

I vår förening utgår värdegrundsarbetet från; 

  • Glädje  
  • Delaktighet 
  • Ansvar 
  • Hänsyn  
DAGS FÖR PROVNING AV NYA KLÄDKOLLEKTIONEN!
2024-02-22 10:15
Mycket kommer finnas på plats så kom och prova! 
Innan ni köper på Stadium tänk på att gärna gå in och bli medlem, klicka i STÖD DIN FÖRENING och välj Vederslöv så får vi och ni bonus på allt som köps! Mer av sortimentet hittar ni på Stadium TeamSales Hemsida där söker ni på Vederslöv. Ni kan också prova vissa kläder själva på Stadium TeamSales Grand Samarkand.

Vi vill även passa på och välkomna Asfaltsbolaget som ny sponsor på overallerna! Och skickar ett extra tack till Atracco som fortsätter sponsra våra overaller.

Plats: Dänningevallen
Datum: 2-3 Mars
Tid: 10-15:00

Mer information kommer via era sektionsansvariga.
Vid frågor kontakta Elias Gustavsson, Anders Sagebrant, Therese Lennartsson eller annan valfri styrelseledamot.
 
Välkomna!
Gott Nytt V/D IF år! 
2024-01-08 09:34
 
 
 
 
 
 
Nyheter från våra lag
P13, 12/10 11:13 
Herrlaget, 28/04 09:58 
Damlaget, 23/10 20:04 
F121314, 05/07 11:10 
P0809, 22/06 22:15 
 
Våra samarbetspartner