SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Vederslöv/Dänningelanda IFs hemsida!
Här kan du följa vad som händer i vår förening och vad vi har för verksamhet.
 

Vederslöv/Dänningelanda IF är en ideell breddförening, med upptagningsområde Vederslöv, Tävelsås och Kalvsvik med omnejd, där gemenskap och engagemang ska mötas i en trygg, trivsam och utvecklande miljö. Föreningen erbjuder fotboll, barngymnastik och motionsaktiviteter. Verksamheten bedrivs huvudsakligen på den egenägda Dänningevallen och i Vederslövs skolas gymnastiksal. Föreningens mål är att möjliggöra för idrott hela livet.  

 

Föreningens värdegrundsarbete finns beskrivit i Gröna tråden, som finns tillgänglig i Klubbstugan och på föreningens hemsida. Gröna tråden riktar sig till föreningens medlemmar, föräldrar, aktiva och ledare samt även till sponsorer, samarbetspartners och övriga med intresse för och i föreningen.  

I vår förening utgår värdegrundsarbetet från; 

  • Glädje  
  • Delaktighet 
  • Ansvar 
  • Hänsyn  
Stötta Musikhjälpen via VDIFs insamlingsbössa!
2023-11-15 19:01

Snart är det dags för MUSIKHJÄLPEN 2023 som hålls i Växjö!

 

Vi i VDIF har självklart startat en insamlingsbössa. Nu hjälps vi åt att fylla på den så mycket som vi bara kan! Dela länken, hitta på aktiviteter (kanske en tipspromenad, fotbollsturnering, träningspass), försäljningar, baka eller vad som helst och skänk vinsterna till bössan. Har du någon idé på aktivitet föreningen kan genomföra? Hör gärna av dig till vdifinfo@gmail.com med dina idéer!

 

Musikhjälpen 2023 ger föreningen och dess medlemmar chansen att vara del i något större och göra verklig skillnad för de som lider av hunger runt om i världen. Det ger en känsla av mening och en möjlighet att visa att föreningslivet är mer än bara interna aktiviteter - det handlar om att skapa en bättre värld för alla. Sammanfattningsvis, syftet med att delta i insamlingen till Musikhälpen 2023 är att vara en del av en rörelse som kämpar för en värld utan hunger och att visa att vi gör vårt bästa för att skapa en positiv och meningsfull påverkan på samhället. Vi går från ord till handling och tillsammans gör vi skillnad!

 

Länk till bössan: https://bossan.musikhjalpen.se/vedersloev-daenningelanda-if

Familjeträning!
2023-11-06 21:42
Hörni - se hit! Vi testar någonting nytt! :) 
 
Fredag 17 november 16.45 öppnar vi upp hallen i Vedeslöv för alla träningssugna vuxna och barn över 5 år (med förälder). Ett program fyllt med styrka och kondition väntar oss innan vi kan komma hem och krypa ner i soffan. Gör något kul tillsammans - kom och träna med oss!
Information om projektet nya omklädningsrum
2023-08-20 20:41

Som vi tidigare informerat om kommer vi investera i nya omklädningsrum till Dänningevallen. Vi har nu fått till en mycket bra projektgrupp som består av undertecknad Elias Gustavsson (Styrelseledamot, spelare i herrsenior), Alexander Björn (styrelseledamot), Martina Malmgren (Assisterande tränare dam), Jenny Alriksson (motion), Joakim Hoffman (Ungdomsansvarig) och Martin Nilsson (Lagledare Herrsenior).

 

Ett par möten har redan avklarats och vi har påbörjat ett förslag som vi håller på att skissa fram. Som förslaget ser ut just nu kommer det nya omklädningsrummet placeras mellan A och B plan. Detta för att möjliggöra fortsatt användning av vårt nuvarande under tiden det nya byggs. Men också för att inte behöva införskaffa tillfälliga omklädningsrum om det gamla skulle behöva rivas. Ytan där det nuvarande omklädningsrummet står kan förslagsvis användas till förråd eller annat. Vi tänker även att det blir närmre planerna och den nya aktivitetsytan vilket kommer förenkla mycket för alla oss som kommer använda dessa men även för publiken runtomkring vallen!

 

I förslaget från projektgruppen ingår 4 större omklädningsrum och 1 mindre. I samtliga omklädningsrum finns det en toalett och 3-4 duschar. Det kommer ingå 1-2 bollförråd/materialförråd. Vår tanke är att flytta med våra nya kombinerade tvättmaskiner/torktumlare för att göra det något smidigare att tvätta. I förslaget är även tanken att kiosken ska ingå och allt som behövs till denna, det finns även en plan att göra en uteplats/grillplats med bänkar. Det kommer ingå två offentliga toaletter varav en är handikappanpassad.

 

Utöver att informera er om vår plan för projektet önskar vi i projektgruppen och styrelsen att höra våra medlemmars tankar, idéer och åsikter om det nuvarande förslaget. Detta eftersom det är ett projekt som vi alla kommer gynnas av och alla kommer använda på ett eller annat sätt. Vi vill göra det så bra som möjligt för oss alla!

 

Hör gärna av er till någon i projektgruppen, prata med oss om ni ser oss på Dänningevallen, mejla vdifinfo@gmail.com eller mejla till någon av oss i projektgruppen eller ring. Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 

Vi ser fram emot att höra era tankar och idéer!

/Elias Gustavsson

 

Mejl: Eliasgustavsson92@gmail.com
Mobil: 0702729929 

Nyheter från våra lag
Gruppträning, 17/11 13:05 
P13, 12/10 11:13 
Herrlaget, 28/04 09:58 
Damlaget, 23/10 20:04 
F121314, 05/07 11:10 
 
Våra samarbetspartner