SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information om projektet nya omklädningsrum
2023-08-20 20:41

Som vi tidigare informerat om kommer vi investera i nya omklädningsrum till Dänningevallen. Vi har nu fått till en mycket bra projektgrupp som består av undertecknad Elias Gustavsson (Styrelseledamot, spelare i herrsenior), Alexander Björn (styrelseledamot), Martina Malmgren (Assisterande tränare dam), Jenny Alriksson (motion), Joakim Hoffman (Ungdomsansvarig) och Martin Nilsson (Lagledare Herrsenior).

 

Ett par möten har redan avklarats och vi har påbörjat ett förslag som vi håller på att skissa fram. Som förslaget ser ut just nu kommer det nya omklädningsrummet placeras mellan A och B plan. Detta för att möjliggöra fortsatt användning av vårt nuvarande under tiden det nya byggs. Men också för att inte behöva införskaffa tillfälliga omklädningsrum om det gamla skulle behöva rivas. Ytan där det nuvarande omklädningsrummet står kan förslagsvis användas till förråd eller annat. Vi tänker även att det blir närmre planerna och den nya aktivitetsytan vilket kommer förenkla mycket för alla oss som kommer använda dessa men även för publiken runtomkring vallen!

 

I förslaget från projektgruppen ingår 4 större omklädningsrum och 1 mindre. I samtliga omklädningsrum finns det en toalett och 3-4 duschar. Det kommer ingå 1-2 bollförråd/materialförråd. Vår tanke är att flytta med våra nya kombinerade tvättmaskiner/torktumlare för att göra det något smidigare att tvätta. I förslaget är även tanken att kiosken ska ingå och allt som behövs till denna, det finns även en plan att göra en uteplats/grillplats med bänkar. Det kommer ingå två offentliga toaletter varav en är handikappanpassad.

 

Utöver att informera er om vår plan för projektet önskar vi i projektgruppen och styrelsen att höra våra medlemmars tankar, idéer och åsikter om det nuvarande förslaget. Detta eftersom det är ett projekt som vi alla kommer gynnas av och alla kommer använda på ett eller annat sätt. Vi vill göra det så bra som möjligt för oss alla!

 

Hör gärna av er till någon i projektgruppen, prata med oss om ni ser oss på Dänningevallen, mejla vdifinfo@gmail.com eller mejla till någon av oss i projektgruppen eller ring. Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 

Vi ser fram emot att höra era tankar och idéer!

/Elias Gustavsson

 

Mejl: Eliasgustavsson92@gmail.com
Mobil: 0702729929 

 
Våra samarbetspartner