SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hovshaga
vs
Vederslöv-Dänningelanda Idrottsförening
Hovshaga vsVederslöv-Dänningelanda Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 september, 11:00
Plats:Bortamatch
Samling:09:45
Förlust på Hagavallen
2019-09-14 19:26
Tyvärr lyckades vi inte plocka poäng borta mot Hovshaga. Spelmässigt var det höstens bottennapp och även om det tar emot att säga det så speglar 2-0 till hemmalaget matchbilden. Plus ändå för kämpatakter och en viss uppryckning efter paus.
Efter den magiska guldmatchen för F0203 år 2015 har vi kammat noll på det svårspelade konstgräset på Hagavallen. Snabbt underlag och långbollande motståndare i HAIF ställer krav på noggrannhet i passningsspel och mottagningar samt att ligga nära motståndaren. Första 6-7 minutrarna lyckas vi med det och skapar ett par halvchanser (Saga V med vänstern över och Linnea sånär igenom). 
Hovshaga kommer på friläge efter en snabb spelvändning och matchens lirare Nellan presenterar sig med en fin utrusning. Strax därefter gör hon en fin räddning på ett långskott och HAIF kopplar allt hårdare grepp om matchen. Vi har svårigheter att spela oss igenom den höga pressen och det blir många bolltapp på mitten. Hovshaga utnyttjar i den 26 min lite passivt försvarsspel och lyfter den tvärs igenom straffområdet till en fristående blå spelare som får gott om tid att placera in den otagbart för Nellan.
I paus pratade vi om att ligga närmare motståndaren och att vara hetare i närkamperna. Det lyckades bra första 20-25 min då vi tog över rätt mycket, dock utan att skapa jättelägen framåt. Linnea hade den bästa efter  fint samspel mellan Söder och Selma. Tyvärr gick avslutet mitt på målvakten och den efterföljande hörnan blev farlig när målis tappade den. 
Hovshaga jämnade ut spelet och var hela tiden farliga i snabba framstötar. Backarna fick jobba hårt med många långa löpningar och Nellie fortsatte att göra bra räddningar. Med en minut kvar kom tvåan på en snabb kontring efter misstänkt hands på mittplan. 
Ridå ner, de e bar’ å bryt ihop å kom igen - två matcher kvar!

Ett grönt kort går till Frida som är rejäl i närkamperna och jobbar hårt i 90 min.
Två gröna kort går till Linnea - en lagkapten som går all in i situationerna samt peppar medspelarna. Största hotet framåt idag. 
Tre gröna kort går solklart till Nellan. Chanslös på båda målen men stod för en rad fina räddningar. 

/Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner