SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lessebo/ Hovmantorp
vs
Vederslöv-Dänningelanda Idrottsförening
Lessebo/ HovmantorpvsVederslöv-Dänningelanda Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 augusti, 14:00
Plats:Bortamatch
Mållöst i toppmötet
2019-08-25 17:38
Den stekheta bortamatchen i Lessebo slutade 0-0 efter en tuff och jämn match. Chansmässigt var V/D lite närmare seger men oavgjort får nog ändå räknas som ett rättvist resultat. Det var inget skönspel men bra kämpatakter från båda lagen och publiken bjöds på en rafflande tillställning.
Sommaren var tillbaka och solen stekte på vackra Lessebo IP. Den fina mattan inbjöd till bra passningsspel men båda lagen var tighta och hade fin press så ofta stupade anfallen efter 2-3 passningar. 
Undertecknad missade första halvtimmen men har fått beskrivet att Selma och Emelie hade varsitt rungande ribbskott. Lessebo hade att par halvchanser där målvaktscoach Sten-Å berömde Nellie att hon var bra placerad.
I 30:e min kom Jonken förbi på vä-kanten och hade inspel som sånär nådde till Tova. Det var många anfall till vänster och vi behöver öva på att växla över till andra kanten snabbt. Djupledsbollar i mitten var för dagen tämligen fruktlösa eftersom deras mittback var vindsnabb och brytsäker. I 40:e min skrapade vi fram en dubbelhörna där systrarna Gustavssons variant skapade skottlägen ggr 2 men tyvärr avslut mitt på målis.
I början av andra hade vi ett jätteläge när Linnea kom förbi till höger och spelade in till Wilma som avslutade från ett par meter men på något vis fick räddade målvakten. 
Lessebo var hela matchen snabba i kontringar och det resulterade sånär men Nellie visade klass i målet flera ggr. En gång var bollen inne men hon hade händerna på den och domaren dömde korrekt bort det.
 Backlinjen med Jörnis till hö, Ellen i mitten och Frida ”Bitc..en” Vilkens/Gusten till vä fick jobba hårt (och gjorde det mycket bra). Vid en kontringarna gjorde Semlan en jättelöpning hem och avstyrde till hörna.
Vi fick ett jätteläge till efter ett fint anfall. Jonken vann boll på mitten, släppte den till Emelie som spelade vidare till Wilma. Inlägget nådde Almisen som tyvärr inte prickade mål men det var helt klart värt ett bättre öde.

0-0 och ändå en väl genomförd match mot ett bra motstånd. Väl kämpat i värmen tjejer!

En solstol går till Emelie som är allround och kan spela på många platser. Tillsammmans med Lova har hon gjort det mycket bra på defensiv im de senaste tre matcherna. 

Två solstolar går till Nellie som är rätt placerad och greppsäker. En målvakt att lita på!

Tre solstolar går till backklippan Ellen som får det svåra att se enkelt ut. Släpper ingen förbi i mitten.

Fyra goa träningar väntar nu inför nästa tuffa bortamatch mot Madesjö 7:e september. Känslan i laget är positiv nu så go V/D! 💚

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner