Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vederslöv-Dänningelanda IF (9-m)
0 - 4
Älmhults IF (9-m)
Vederslöv-Dänningelanda IF (9-m)0 - 4Älmhults IF (9-m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 13 juni, 19:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 142402045
Samling:17:45
Trupp:Alma Fransson
Elin Svensson
Ellen Gustafsson
Emelie Stenemo
Emmy Wicksén
Johanna Ylvén
Kajsa Bladh
Klara Jörnehag
Lova Gustavsson
Maja Magnusson
Nellie Bertilsson
Saga Söderling
Saga Vouti
Tella Fritzén
Vilma Henningsson
Tuff match mot Älmhult
2018-06-22 22:06
Tufft, tajt och tjabbigt i matchen mot Älmhults F16
Matchdags mot alltid lika tuffa motståndarna från Älmhult. Vi vet vad som komma skall och försöker förbereda oss på det här men trots en bra match slutar det som så oftast med förlust efter mål på långbollar i djupet. Öppningen var annars mycket bra och vi spelar bra och för spelet. Första kontringen slutar med en räddning av  Nellie och touch i stolpen. Vi har ett bra anfall  när Saga V spelar in från högerkanten. Först är Saga S nära och sen får Kajsa chansen men skjuter tätt över. Sen läser vi tyvärr fel i en långboll och med lite flyt får anfallaren med sig bollen och gör ett noll. Spelet böljar efter detta framåt och bakåt och strax går vi bort oss på en lika dan långboll och underläge 0-2. Slutet av halvleken blir vår när vi får spelet att stämma bättre, dock inga bra lägen.
Andra halvlek börjar tyvärr tungt med bolltapp i tredje minuten och samma spelare som innan rusar igenom och kan sätta friläget. Vi krigar ändå på bra en lång stund och är nära att reducera på en hörna. Älmhult spelar småfult och vi blir lite irriterade på hur man tillåter sina spelare hålla på. Uffe får tar en hetsig diskussion mot tränarkollegorna. I slutet kommer åter en kontring som vi ser ut att reda ut men försvaret får inte iväg bollen och ett långskott singlar in. Det hinner bli ännu en långboll men nu tar Nellie friläget och resultatet stannar vid 0-4.
Hur som helst bra kämpat och bra försök till att spela boll mot ett tråkigt rakt spelande motstånd som tyvärr kan förlita sig på en riktig "Räser" på topp.

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner