SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vederslöv-Dänningelanda IF (9-m)
2 - 1
Madesjö IF
Vederslöv-Dänningelanda IF (9-m)2 - 1Madesjö IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 16 maj, 18:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 142402019
Samling: Dänningevallen
Seger nummer 2
2018-05-17 21:06
Härlig hemmaseger mot Madesjö för F16.
Tätt mellan matcherna nu och kvällens drabbning blev tät och jämn. Madesjö stod för motståndet och dom har vi bara träffat på i inomhusspel tidigare. Nu blev det ute på varma och soliga Dänningevallen. Vi började ruskigt bra och lät knappt motståndarna låna bollen. Bra rörelse och aggressivitet gjorde att vi kunde spela ut. Det byggde upp för en del bra chanser. Orättvist då att när vi plötsligt släppte in 0-1 efter slarv i kommunikation och beslutsamhet. Målet gjorde att vi blev konfunderad och motståndarna fick självförtroende vilket gjorde resten av halvleken till ett ställningskrig.
I paus var det bara att nollställa och hitta tillbaka, känslan var att vi nog skulle kunna trycka in några bollar.  Det började med lite långbollande från båda lagen men sedan blev det bättre igen. Vi anföll på vänsterkanten med inkast från Maja. Hade bra aggressivitet och skickade in bollen mot Vilma H framför mål. Hon nickar ner bollen via en försvarare fram till Johanna som skickar in kvitteringen. Nu får vi en go boost och tar över tillställningen. Vid en hörna är vi nära igen. Det är bra aggressivitet och Vilma krigar bollen bakåt till Saga V som skjuter strax utanför. Även Madesjö är farliga på sina hörnor, de har en som Nellie boxar undan i sista stund. Sen får Saga V träff. Saga S är framme och löper på en kontring, träffar den duktiga utrusande målvakten med skottet. Returen hamnar hos Vouti som tar emot och placerar in en loob till 2-1. Härligt med vändning och matchen står och väger. Vi stressar lite onödigt när motståndarna jagar kvittering sista delen av matchen. Även om vi har chanser att punktera matchen blir det spännande. Motståndarna har ett par riktigt farliga lägen men antingen räddar Nellie eller så skjuter de över. Vi reder ut stormen och vinner ändå ganska rättvist sett till hela matchen. En go insats med de förbättringarna i inställning och aggressivitet vi ville se från senast i Ingelstad.

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner