Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals IF
1 - 0
Vederslöv-Dänningelanda IF (9-m)
Lindsdals IF1 - 0Vederslöv-Dänningelanda IF (9-m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 augusti, 19:00
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 142402063
Samling:16:20, Dänningevallen
Bra match i Kalmar
2018-08-19 21:42
Långresa till Lindsdal och möte med en ny och tuff bekantskap. Välspelande tjejer som välförtjänt vann men vi var nära att snuva dem på poäng.
Kul med en ny motståndare igen, Lindsdals IF som gått som tåget och bara tappat fyra poäng. Vi anande att det skulle bli tufft och konstgräs är ju också lite ovant för oss så här års. Det bjöds ändå upp till bra kamp ifrån de gröna. Hela halvleken spelas i bra tempo. LIF har det mesta av spelet och kommer ofta runt på kanterna och spelar in farligt framför mål. De rullar boll fint med bra rörelse men vi har också några bra intentioner. Saga S har ett bra skott liksom Lova. Nellie K springer runt och hotar med sin speed. I slutminuterna tappar vi tyvärr bollen på mitten. Motståndarna vänder snabbt spelet och skickar bollen precis över Elins huvud. Klara (som äntligen är tillbaka på planen) försöker rädda upp friläget men de har en spelare till fri som får bollen på silverfat och Nellie B är chanslös i målet. Vi får ändå vara nöjda efter första halvlek som Lollo avslutar med en lurig frispark som målvakten räddar.
Andra halvlek startar som den första med att Lindsdal tar tag i spelet men vi kontrar bra. Vi har ett bra anfall på vänsterkanten som Saga V avslutar. Ett bra skott men också en bra räddning av deras duktiga målvakt. Lova lägger också en bra djupledsboll som Saga S så när får friläge på men blir upphunnen i skottögonblicket. I mitten av halvleken får Lindsdal en stor möjlighet att utöka ledningen. Det sker återigen på deras högerkant där de har sin värsta springare. Hon tar sig runt och spelar in till en fristående medspelare som skjuter men Nellie är med på noterna och tippar till hörna. Vi har nu fått mer att säga till om på planen och trots att de försöker kontra spelar vi modigt. Ett anfall är bra när vi spelar upp på Kajsa som tar emot och håller i för att sedan spela fram Saga V men skottet går tyvärr utanför. Efter ett inkast på offensiv planhalva skapar vi tryck men varken Saga S, Johanna eller Nellie K får igenom sina skottförsök. LIF är stabila bakåt också, har bara släppt in 5 mål i serien... Lova slår en farlig hörna som vi sånär får träff på men den tar i täcket och blir till en kontring. Nu går det undan igen men backlinjen med Ellen i spetsen reder ut det. Hon vänder på spelet och spelar Nellie K i friläge men tyvärr inget mål. Det är faktiskt en motståndare som hinner med henne där. I slutet är det lite kalabalik i vårt försvar igen. In från högerkanten kommer de igen. Det håller först på att bli självmål men bollen hamnar borta vid bakre stolpen. Där kommer ett avslut av något slag som ser märkligt ut och på något vis får vi bort bollen. Det slutar med en hedersam 1-0 förlust. Sett över hela matchen ganska rättvist men visst var vi nära att kvittera ett par gånger. Bra krigat tjejer!

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner