SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vislanda IF
1 - 6
Vederslöv-Dänn.IF
Vislanda IF1 - 6Vederslöv-Dänn.IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 augusti, 18:30
Plats:Tallevi
Tävling:
Matchnummer: 141306108
Samling:17:00
Div. 5 SV | Vislanda IF - V/D IF 1-6 (0-1)
2019-09-03 20:49
Efter en resultatmässigt jämn första halvlek så blev det islossning i den andra halvleken när vi i fredags ställdes mot Vislanda IF på bortaplan. Tre viktiga poäng bärgades och den fina formen fortsätter.
Vi visade direkt från start att vi var redo att ta kommando och kom till avslut på första anfallet. Trots att det fanns en oro att planens beskaffenhet skulle ställa till det för oss visade vi att vi var på spelhumör i inledningen. De första 25 minuterna var spelmässigt oerhört imponerande från vår sida där vi visade upp ett fint varierat anfallsspel och höll Vislanda borta från att ställa om på allvar. Bollen ville dock inte in, stundom var det stolparna som var i vägen och ibland var det bra målvaktsingripanden.

I den 40e minuten skulle dock målnollan komma att spräckas. Oscar Hagberg slog ett fint tidigt inlägg från vänsterkanten som Erik "Bebbe" Svensson skarvade in med huvudet intill den bortre stolpen. Ett oerhört viktigt mål att ha med sig in i pausvilan. Vislanda kunde inte längre enbart fokusera på att hålla nollan för att få med sig en poäng, utan blev tvungna att anfalla lite mer.

Även om den andra halvleken inte bjöd på en lika helgjuten insats spelmässigt så blev effektiviteten desto bättre. Blott 6 minuter in i andra halvleken så gjorde dagens födelsedagsbarn Bebbe sitt andra mål för matchen med en fin halvvolley och där och då var känslan att matchen var vunnen. Den känslan förstärktes när Oscar Hagberg satte 3-0 från straffområdeskanten och Martin Hansson cyklade in 4-0 efter lite kalabalik på en hörna inom loppet av tio minuter.

Den stora ledningen gav oss möjligheter att snurra på folk och ge samtliga spelare speltid. Målfabrikationen var dock inte slut för det. Tobias Söderberg nickade kraftfullt in sitt tredje mål på lika många matcher assisterad av inhoppande Claes Åkesson som fortsätter sitt poänggörande. Vislanda fick därefter in en reducering till 5-1, men på anfallet efter spikade Daniel Andersson slutresultatet med att skicka upp bollen i nättaket från nära håll efter att Viktor Johansson passat fram.

Vislanda IF stod upp bra länge, men till slut märktes skillnaden för dagen mellan de båda lagen även i resultatet. Vi önskar motståndarna all lycka i det fortsatta seriespelet i sin jakt på poäng för att klara av att undvika kval.

Inför matchen mot Vislanda var ställningen i V/D-tipset följande efter 17 omgångar. I topp hittar vi 3 tips med 11 rätt de är spelade av Roy Gunnarsson, Jeanette Andersson och Eva Fritzen. Där bakom skuggar 6 tips med 10 rätt. Vi går alltså en spännande avslutning till mötes även i V/D-tipset.

Matchinformation

Startelva:

Emil Rönn Gunnarsson
Elias Gustavsson – Martin Hansson – Tobias Söderberg – Alfred Rapp
Linus Andersson
Viktor Johansson – Anton Rapp
Oscar Hagberg – Erik "Bebbe" Svensson – Adam Thellsson

Bänk:
Filip Johansson, Daniel Håkansson, Erik Fransson, Daniel Andersson, Claes Åkesson

Målskyttar:
40 | 0-1 | Erik Svensson (ass. Oscar Hagberg)
51 | 0-2 | Erik Svensson
55 | 0-3 | Oscar Hagberg (Erik Svensson)
58 | 0-4 | Martin Hansson
74 | 1-5 | Tobias Söderberg (ass. Claes Åkesson)
77 | 1-6 | Daniel Andersson (ass. Viktor Johansson)

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner