Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår nya hemsida!
Vi har nu bytt hemsida från laget.se och det är här ni kommer att kunna följa oss framöver. Om det är något ni saknar eller undrar tveka inte att höra av er till info@vdif.se.
En speciell seriepremiär!
2020-06-23 06:13
Så var det dags för seriepremiär. Vi undanbeder oss all publik, mer om varför kan du läsa genom att klicka här. Precis som med matcherna mot Gransholm och Växjö Norra kommer vi försöka filma matchen om vädret tillåter. Ni kan även följa oss på Min Fotboll.
Info till supportrar och intresserade av lagets matcher
2020-06-14 12:59
Med anledning av det speciella läget som råder kommer här information om vad som gäller för publik på matcherna i nuläget och förklaringar på varför det inte får vara någon publik på matcherna och hur vi tar oss an detta. Det finns även info på hur ni kan följa matcherna live och i efterhand.
V/D-tipset 2020 - vem blir årets lycklige vinnare?
2020-06-07 17:35
När säsongen är på väg att starta upp är det givetvis dags att visa vem som är den bäste V/D-tipparen igen. Det blir ett komprimerat tips i år med endast 11 omgångar och det lär bli tajt i toppen. Ta chansen att visa att du är den bästa tipparen för V/D IFs herrlag under 2020.
Fotbollen startar upp igen!
2020-06-07 17:31
Den vanligen långa försäsongen har med anledning av Corona-viruset blivit ännu längre. I takt med att samhället börjar få lättnader gällande de restriktioner som krävts för att hålla nere smittspridningen kommer nu även fotbollen igång igen. Här kan du läsa om vad som gäller före sommaren.
Inställd match
2020-04-03 19:39
De uppmärksamma har sett att matchen mot Gransholms IF har flyttats i kalendern. Pga det rådande läget med uppskjuten seriestart och corona har den skjutits till v. 19 i nuläget. Som det ser ut nu får inga träningsmatcher spelas före maj. Vi återkommer med uppdateringar framöver.
 
Våra samarbetspartner