Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vederslöv-Dänn.IF
1 - 1
Liatorps IF/Eneryda IF
Vederslöv-Dänn.IF1 - 1Liatorps IF/Eneryda IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 18 juni, 19:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 141306066
Samling:17:30
Div. 5 SV | V/D IF - LEIF 1-1 (1-0)
2019-06-23 18:48
En jämn match mellan två bra division 5 lag slutade på tisdagskvällen oavgjord när Liatorp/Eneryda gästade Dänningevallen.
Det var hemmalaget som började matchen bäst och redan efter 13 minuter fick man ett mål till skänks av bortalaget när Erik Svensson sköt på distans och motståndarmålvakten tappade ner bollen till Oskar Månsson som kunde förpassa in den i det öppna målet. Man fortsatte sedan att skapa chanser och hade man utnyttjat de oerhört fina chanser man fick hade det kunnat skilja mer än ett mål i halvtidsvilan. Inhoppande målvakten Tobias Johansson räddade dock LEIF vid mer än ett tillfälle.

Det är alltid lurigt att komma in till andra halvlek med en skör ledning efter att ha gjort en näst intill perfekt halvlek spelmässigt och det skulle de grönklädda bli varse. Några minuter in på andra halvlek började bortalaget ta över taktpinnen. Efter en period med tryck fick de så utdelning och det var den alltid lika farlige Marcus Petersson som satte dit bollen från straffområdeskanten i den 62a minuten. Hemmalagets fina spel från den första halvleken syntes inte alls på samma sätt och känslan i matchen var att kvitteringen kommit alldeles för tidigt och att LEIF skulle få in en boll till. Det var också nära en frilägesutvisning på Rasmus Lönnborg strax efter målet.

Det skulle dock inte dröja länge förrän nämnde Lönnborg fick syna det röda kortet efter sitt andra gula. Även detta en situation där han stoppar motståndaren i farligt kontringsläge vid mittlinjen. En man mindre med femton minuter kvar för V/D IF och bortalagets kändes där och då som det laget som skulle dra det längsta strået.

Då vände matchen igen. LEIF tappade tempo och lyckades inte utnyttja sitt numerära överläge alls. Samtidigt började hemmalaget löpa mer och med ett par fräscha spelare in fick man nytt liv. En stabil defensiv ledde till ett par fina omställningslägen och sista kvarten är det V/D IF som har de bästa lägena med ett friläge för Oscar Hagberg som bästa chans där han dock valde att avsluta direkt och målvakten räddade fint.

Matchen slutar 1-1 och sett till 90 minuter är säkerligen inget av lagen besvikna med det även om man säkert känner att man kunde utnyttjat perioderna då man förde matchen bättre och i så fall gått ifrån med tre poäng.

Matchinformation

Startelva:

Emil Rönn Gunnarsson
Elias Gustavsson – Tobias Söderberg – Rasmus Lönnborg – Alfred Rapp
Daniel Håkansson
Oskar Månsson – Erik "Bebbe" Svensson
Oscar Hagberg – Adam Thellsson – Mattias Larsson

Bänk:
David Krieg, Anton Svensson, Claes Åkesson, Daniel Andersson, Mulle Blomberg

Målskyttar:
13 | 1-0 | Oskar Månsson (ass. Erik Svensson)

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner