Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vederslöv-Dänn.IF
0 - 1
Torpa IF
Vederslöv-Dänn.IF0 - 1Torpa IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 06 juni, 13:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 141306054
Samling:11:30
Div. 5 SV | V/D IF - Torpa IF - V/D IF 0-1 (0-0)
2019-06-11 21:28
Det var ett besviket hemmalag som lämnade planen efter ett sent insläppt mål som dessvärre innebar förlust mot gästande Torpa IF på nationaldagen.
Fram till den 87e minuten skulle det dröja innan bollen hamnade i något av målen och denna gången var det gästande Torpa IF som genom ett osannolikt mål av Reza Yavari säkrade segern i slutminuterna. Felvänd i en till synes ofarlig position skickade han bollen mot mål på vinst och förlust i en hög båge som ställde hemmalagets för dagen duktige målvakt Emil Rönn och seglade in vid den bortre stolpen. Ett mål som inte går att lasta någon för, utan det är bara lyfta på hatten och gratulera målskytten.

Emil Rönn spelade en framskjuten roll i händelseutvecklingen under matchens gång då han fick stå för ett par bra räddningar i båda halvlekarna för att hålla ställningen mållös. Även hemmalaget hade fina chanser i de båda halvlekarna, men den sista skärpan saknades för dagen. Bland annat minns vi Tobias Söderbergs oerhört fina nickläge på hörna i första halvlek och Daniel Anderssons akrobatiska avslut som förtjänade ett bättre öde.

Det var en dag som annars inte alls var särskilt väl lämpad för fotbollsspelande då solen gassade och temperaturen var uppe kring trettio grader. Att det blåste lite svalkade något, men det märktes på båda lagen att det var ovant och lite extra fysiskt krävande. Tempot i andra halvleken blev stundtals lidande, men båda lagen försökte gå för en vinst (ännu har inget av lagen varit inblandad i en oavgjord match).

Spelmässigt får Torpa anses ha fört den första halvleken, medan vi tog över mer i den andra. Chansmässigt var det nog sett över hela matchen även där ganska jämnt när man slår ut det och summa summarum kändes det som en oavgjord match länge. Sen klev Reza Yavari in i handlingarna och resten är, som man så fint säger, historia.

Matchinformation

Startelva:

Emil Rönn Gunnarsson
Linus Andersson – Filip Johansson – Tobias Söderberg – Alfred Rapp
Daniel Håkansson
Anton Rapp – Erik "Bebbe" Svensson
William Karlsson – Daniel Andersson – Adam Thellsson

Bänk:
Elias Gustavsson, Linus Persson, Claes Åkesson, Rasmus Lönnborg, Mattias Larsson

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner