Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Angelstads IF
0 - 1
Vederslöv-Dänn.IF
Angelstads IF0 - 1Vederslöv-Dänn.IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 29 maj, 19:00
Plats:Angelvi
Tävling:
Matchnummer: 141306045
Samling:17:30
Div. 5 SV | Angelstads IF - V/D IF 0-1 (0-1)
2019-06-02 14:28
I onsdags reste vi mot Ljungby för match mot Angelstads IF. Det skulle visa sig bli en match som levde in i slutminuterna, men där vi drog det längsta strået.
Efter två spelmässigt väldigt fina insatser med bra utdelning offensivt i den ena var det ändå med vissa orosmoln hängandes vi åkte till Angelstad. Det är alltid lurigt mentalt att möta ett lag som haft det tufft i inledningen, än mer efter en storseger på hemmaplan.
Till en början fanns det dock ingen fog för oro för inställningen, vi tog kommandot direkt. Hemmalaget visade dock tidigt att vi skulle få se upp med deras omställningar. Efter att ha kommit runt bra på båda kanterna ett par gånger i inledningen fick vi så en hörna. Adam Thellsson slog densamma rakt på pannan på en framrusande Oskar Månsson och målvakten lyckades inte hålla nicken utan den gick i mål för 1-0 i den 11e minuten.
Ett tidigt mål som var oerhört skönt att på och förhoppningen var givetvis då att vi skulle kunna ånga på. Så blev dock inte fallet, istället gick vi ner oss ett par hack och släppte in Angelstad i matchen. Vi vann färre dueller, spelade lite för svårt och spelet gick i stå. Dessutom tvingades såväl Oskar Månsson som Erik Svensson kliva av skadade i den första halvleken. En första halvlek som inte bådade gått för fortsättningen.
Skadorna tvingade oss att möblera om lite i paus, något som rent spelmässigt behövdes. Linus Andersson flyttade upp på innermittfältet och Linus Persson kom in som högerback. Detta ihop med en välkommen pausvila för påminnelser om vad som skulle komma krävas för tre poäng gav ett spelmässigt lyft. Vi började genast vinna bollar på mitten igen och fick igång vårt anfallsspel lite bättre.
I takt med att Angelstad kroknade något behövde vi inte oroa oss så mycket för deras omställningar. Framåt började vi skapa chanser och det rejält. Vi lyckas vaska fram ett par riktigt vassa chanser att avgöra matchen på, men skärpan i avsluten fanns inte där. En stabil defensiv gjorde dock att vi inte släppte till något att tala om. Resultatet stod sig in i slutet och Angelstad stod för en sista forcering. Vi lyckades stå emot och tre viktiga poäng var ett faktum. Poängen gör att vi ligger kvar på tredje plats i en tabell där alla lag nu spelat lika många matcher.

Matchinformation

Startelva:

Emil Rönn Gunnarsson
Linus Andersson – Filip Johansson – Tobias Söderberg – Alfred Rapp
Oskar Månsson
Anton Rapp – Erik "Bebbe" Svensson
Oscar Hagberg – Adam Thellsson – Mattias Larsson

Bänk:
Elias Gustavsson, Linus Persson, Daniel Håkansson, Noa Bertilsson, Florian Maug

Målskyttar:
11 | 1-0 | Oskar Månsson (ass. Adam Thellsson)

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner