Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Häradsbäck/Ryd
2 - 0
Vederslöv-Dänn.IF
Häradsbäck/Ryd2 - 0Vederslöv-Dänn.IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 maj, 19:00
Plats:Härliden
Tävling:
Matchnummer: 141306034
Samling:17:30
Div. 5 SV | Häradsbäck/Ryd - V/D IF 2-0 (1-0)
2019-05-23 22:06
Fotboll är inte alltid logiskt, men på något sätt är det alltid rättvist. Det handlar om att få in bollen i motståndarmålet flest gånger och för dagen var det hemmalaget som lyckades bäst med just det.
Häradsbäck/Ryd klev ifrån förra fredagens match med full pott efter en uppvisning i effektivitet offensivt. Ett rejält spelövertag från gästande Vederslöv/Dänningelanda IF påverkade inte hemmalaget som tog tillvara på sina chanser till fullo och gjorde matchens två mål.

1-0 målet kom efter att Häradsbäck/Ryds forward löpt fullt på en boll i djupet och skapade en duell med målvakt Emil Rönn. Den blåklädda spelaren gick vinnande ur duellen och kunde till slut rulla in bollen i öppet mål efter 9 spelade minuter.

2-0 kom i andra halvlek efter 8 spelade minuter där när Häradsbäck/Ryd var över på offensiv planhalva för en av väldigt få gånger i den andra halvleken. Detta ledde till en hörna där Kalle Göransson var hetast och utökade ledningen.

Dessa två mål gav hemmalaget vinsten och sett till effektivitet var det fullt rättvist. De lyckas knappt vaska fram en handfull chanser på hela matchen, men utnyttjar dem på ett imponerande sätt, vilket inte kan framhävas nog. Vad gäller spel så var det bortalaget som förde matchen och framförallt i andra halvlek radade upp fina lägen att både kvittera och sedermera reducera. Bollen ville dock inte in, dels på grund av avsaknad av skärpa, men också imponerande målvaktsspel av Häradsbäck/Ryds målvakt som får anses vara matchens lirare efter sin andra halvlek.

Matchinformation

Startelva:

Emil Rönn Gunnarsson
Linus Andersson – Filip Johansson – Tobias Söderberg – Rasmus Lönnborg
Daniel Håkansson
Oskar Månsson – Erik "Bebbe" Svensson
William Karlsson – Adam Thellsson – Oscar Hagberg

Bänk:
Mulle Blomberg, Alfred Rapp, Claes Åkesson, Jacob Roström, Florian Maug<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner