Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vederslöv/Dänn.IF (5)
3 - 1
Liatorps IF/Eneryda IF (5)
Vederslöv/Dänn.IF (5)3 - 1Liatorps IF/Eneryda IF (5)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 mars, 12:30
Plats:Fagrabäck Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 140990020
Samling:11:00
Tr. match | V/D IF - LEIF 3-1 (1-1)
2019-03-29 20:55
Helgens andra match var av träningskaraktär och spelades i lördags mot Liatorps IF/Eneryda IF.

Ola Gustavsson, tränare i LEIF, ställdes för första gången mot sitt gamla gäng efter lagbytet. Dessvärre verkar det som att det var ett stukat LEIF för dagen med mycket återbud. Detta var inget vi la någon större vikt vid utan vårt fokus var som vanligt på vår egna insats och vårt spel.


Vi inleder matchen relativt bra, men faller snabbt ner i motståndarnas tempo som för dagen är väldigt lågt. De lyckas väl med att dra ner tempot på matchen, vilket vi får förmoda skedde för att de skulle orka över 90 minuter. Att vi faller ner i tempo gör det svårt för oss att ta oss igenom ett motståndarlag som arbetar bra i sitt försvarsspel. Så plötsligt på en långboll efter drygt 7 minuter kommer Oscar Hagberg klart före målvakten och lobbar in 1-0. Vi fortsätter vara spelförande, men LEIF hotar i djupet när de får sina innermittar rättvända. På ett sådant läge kommer kvitteringen. Deras innermitt sätter den djupt bakom vår backlinje och domaren tycker att Tobbe drar eller knuffar deras forward i straffområdet och blåser straff, 1-1.


I andra fortsätter matchen på ett liknande sätt, vi är spelförande, men de riktiga kalaschanserna uteblir. Så till slut får vi utdelning för att vi varit spelförande, om än lite oväntat. Claes står för ett skott eller en passning i straffområdet som letar sig fram till Mattias som hittar nätet i bortre gaveln. 3-1 kommer sedan på ett fint anfall på vänsterkanten. Ett par passningar till vänster i straffområdeskanten slutar med att Anton Svensson bryter in i banan och får ett till synes fint läge att lägga in bollen med högern, men istället väljer han att vända upp och spela bollen i sidled lite snett bakåt till Anton Rapp som placerar in bollen i nät.


En vinst är alltid fint, men det finns fortsatt delar att jobba med till seriepremiären och vi drar inte för stora växlar av vad LEIF visade upp. De lär bli att räkna med i seriespelet med fullt manskap.


Matchinformation


Startelva:

Emil Rönn Gunnarsson

Linus Persson – Tobias Söderberg - Rasmus Lönnborg – Anton Svensson

Daniel Håkansson

Mulle Blomberg – Claes Åkesson

Oscar Hagberg – Daniel Andersson – Mattias Larsson


Bänk:

Filip Johansson, Anton Rapp, Oskar Månsson


Målskyttar:

7 | 1-0 | Oscar Hagberg (ass. Tobias Söderberg)

57 | 2-1 | Mattias Larsson (ass. Claes Åkesson)

80 | 3-1 | Anton Rapp (ass. Anton Svensson)


<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner