SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vederslöv/Dänn.IF
3 - 2
Lenhovda IF
Vederslöv/Dänn.IF3 - 2Lenhovda IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 mars, 15:00
Plats:Norremark
Tävling:
Matchnummer: 143121005
Samling:13:45
Hyundai Cup | Vederslöv/Dänn.IF - Lenhovda IF 3-2 (0-1)
2018-03-27 20:46
Så var den sista matchen i gruppspelet av Hyundai Cup spelad och efter en resultatmässigt jämn match står vi som gruppsegrare med full pott.
För första gången för året testade vi en 3-5-2-uppställning, något som var nästintill helt nytt för spelarna. De löste det hela med bravur och hade vi haft lite bättre skärpa i såväl passningsspel som avslut under den första halvleken hade vi kunnat göra en handfull mål. Trots stundtals okoncentrerat passningsspel under matchinledningen tog vi kommandot och ägde stora delar av spelet under den första halvleken. Vi skapade dessutom en hel mängd med chanser, men saknade helt effektivitet och lyckades inte få in bollen. Så på sitt, vad jag kan minnas, enda skott på mål i första halvlek tog Lenhovda ledningen på ett friläge. Detta gjorde att trots dominansen chansmässigt låg vi under i paus.

Vi lät oss inte nedslås. Fyra byten gjordes i paus och två av de inbytta var omgående med och påbörjade vändningen. Oscar Hagberg tog fart och tog sig förbi någon spelare och fick till slut fram bollen till Max som ensam med målvakten inte gjorde något misstag. Detta redan efter ett par minuter av halvleken. I den 75e minuten lyfte sedan Anton rapp in ett inlägg till den framforsande Jakob Gull som nickade in 2-1. Gull har nu gjort 5 mål på de 3 cupmatcherna, förhoppningsvis kan han hålla i det till seriespelet. Två minuter senare avgjorde Daiel Håkansson matchen med att kruta in 3-1 på volley efter en hörna. Lenhovda reducerade till 3-2 med ett fint skott från straffområdeskanten, men kom aldrig närmre.

Vi tar nu sikte mot seriespelet där vi den 13/4 gästar Växjö BoIS kl. 19.20 på Fagrabäcks konstgräsplan. Innan dess ska vi även hinna med ett träningsläger i Köpenhamn nu vid påsk.

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner