SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vederslöv/Dänn.IF
3 - 0
Häradsbäcks IF
Vederslöv/Dänn.IF3 - 0Häradsbäcks IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 augusti, 19:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 141305079
Samling:17:30
Div. 5 Södra | VDIF - Häradsbäcks IF 3-0 (0-0)
2018-08-13 17:39
Efter lite dålig rapportering under de avslutande omgångarna under våren har det blivit dags för bättring. Fredagens höstpremiär bjöd kanske inte på den mest sevärda matchen för året, men den bjöd på tre poäng när Häradsbäck besegrades med 3-0.
Vi startade matchen på ett övertygande sätt och tog tag i taktpinnen. Kanske började första tio minuterna väl bra då vi efter det tappade lite koncentration och började släppa in motståndarna i matchen. Defensivt såg vi ändå stabila ut och lyckades hålla dem borta från större chanser när de tog över allt mer av spelet. Sakta jobbade vi oss in i att igen, men första halvleken slutade mållös.

Mål förändrar fotbollsmatcher är det någon som sagt och ack som det stämmer. Dryga tio minuter in i andra halvlek nådde Mattias högst på en frispark av Claes och placerade bollen fint bredvid stolpen med huvudet. Vid den perioden kändes det som att vi hade bra kontroll, men att ledningen ändå var lite bräcklig då Häradsbäck oroade lite i sina omställningar. De fick dessutom ett ypperligt läge att näta då deras spelare sprang ifrån backlinjen på en långboll och försökte lobba en utrusande Emil, men det resulterade i att bollen hamnade högt över mål.

I den 70e minuten bestämde sig inhoppande Erik för att röja undan alla tvivel om att matchen stod och vägde lite när han kyligt placerade in bollen till vänster om målvakten från straffområdeskanten. Blott fem minuter senare utökade Mattias till 3-0 och matchen var stängd. Efter detta trummade vi på och kunde kanske utökat vår ledning ytterligare, men fick nöja oss med tre mål för kvällen. Summa summarum går vi ifrån matchen med en positiv känsla. Vi kontrollerar matchen utan att för den sakens skull föra den under alla perioder, men genom en stabil defensiv. Nästa vecka tar vi oss an Vissefjärda på bortaplan.

Under helgen har även U-laget varit i farten och besegrade Ingelstads IK med 4-0 i en ren seriefinal på ett imponerande sätt och övertog nu serieledningen i U-lagsserien.

Startelva:
Emil Rönn
David Krieg - Niclas Magnusson - Tobias Söderberg - Anton Svensson
Oskar Månsson - Erik Svensson
William Karlsson - Claes Åkesson - Mattias Larsson
Max Gustavsson

Bänk:
Daniel Håkansson, Erik Fransson, Anton Rapp, Jacob Roström, Florian Maug

Målskyttar:
57 | 1-0 | Mattias Larsson (Ass. Claes Åkesson)
69 | 2-0 | Erik Fransson (ass. Florian Maug)
75 | 3-0 | Mattias Larsson (ass. under utredning)

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner