SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Liatorps IF/Eneryda IF
2 - 0
Vederslöv/Dänn.IF
Liatorps IF/Eneryda IF2 - 0Vederslöv/Dänn.IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 01 juni, 19:00
Plats:Bokliden
Tävling:
Matchnummer: 141305046
Samling:17:30
Div. 5 Södra | Liatorp/Eneryda IF - VDIF 2-0 (1-0)
2018-06-05 20:00
I fredags åkte vi till Liatorp för en bortamatch på en fantastisk plan. Vädergudarna bjöd på strålande solsken och matchen skulle visa sig bli en tuff historia. Det var hemmalaget som avgick med segern efter att ha förvaltat sina målchanser bättre än oss.
Vi började matchen bra och kom till några fina lägen. Deras målvakt stod för någon riktigt vass räddning och höll ställningen jämn. Efter ungefär 20 minuterna drogs tempot i matchen ner rejält när frisparkarna dugga tätt. De flesta till hemmalagets favör, något som de nyttjade genom att lyfta lite längre och försöka skapa tryck på så sätt. På en av sina längre bollar lyckades LEIF ta ledningen i 34e minuten. Anton Nilsson hade lite tur med studsen, sprang till sig ett friläge, lyckades sedan hålla förföljarna bakom sig och placera in 1-0 bakom Emil Rönn.

Vi hade det sedan lite tungt resten av halvleken och om det kändes som vi startat bra så hade LEIF tagit över i takt med att tempot sjunkit i matchen. Vi ryckte dock upp oss ganska omgående i den andra halvleken och gick för en kvittering. Deras målvakt fortsatte göra en bra match med några vassa räddningar och LEIF var sedan inte ofarliga när de ställde om. Trots våra försök och chanser att kvittera var det LEIF som skulle få även andra målet när Anders Karlsson nickade in en hörna i 86e minuten. Vi fortsatte att tro på det och försöka skapa något läge till, men kom inte närmre.

Vi tar nya tag på onsdag mot Moheda och så siktar vi på revansch på Dänningevallen i höst. Till sist går det inte nog nämna hur fin gräsmattan var på Bokliden. Dit kan det vara värt för samtliga planskötare i serien att åka på studiebesök.

Startelva:
Emil Rönn
Daniel Håkansson - Niclas Magnusson - Tobias Söderberg - Anton Svensson
Claes Åkesson - Johannes Svensson
Oscar Hagberg - Erik Bebbe Svensson - Mattias Larsson
Daniel Andersson

Bänk:
Rasmus Lönnborg, Linus Andersson, Erik Fransson, William Karlsson, Jakob Gull

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner