SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lek med Boll

Vi hade ett stort antal barn som var med och testade lek med boll under förra säsongen och det var härligt att se deras rörelseglädje. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med även den här säsongen, nya som gamla. 

 

Målet med träningarna är i första hand lek och rörelseglädje med boll samt att vi har kul tillsammans.

 

Barnidrott bygger på att engagerade föräldrar tar ett ledaransvar och vi hoppas att Du vill vara med på ditt barns fotbollsresa. Just nu är vi för få ledare och för att kunna erbjuda barnen de bästa förutsättningarna hoppas vi att ni är flera som vill hjälpa till. Ju fler vi är desto roligare blir det! 

 

Avgiften för Lek med boll är 100 kr/säsong samt att man är medlem. Är ni nya i klubben vill vi att ni går in och anmäler er via fliken medlemmar här på hemsidan.

Lek med Boll för barn födda 2016 och 2017
2022-03-28 11:29

Nu är Lek med boll säsongen snart här och vi hoppas på att få träffa alla er pojkar och flickor födda 2016 och 2017 på Dänningevallen nu i vår!

 

Vi hade ett stort antal barn som var med och testade lek med boll under förra säsongen och det var härligt att se deras rörelseglädje. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med även den här säsongen, nya som gamla. Vi kommer att träna en gång i veckan med start v 19. Träningstiden kommer att vara tisdagar mellan kl. 17:00-18:00. 6 tillfällen innan sommaruppehållet och 4 tillfällen efter.

 

Målet med träningarna är i första hand lek och rörelseglädje med boll samt att vi har kul tillsammans.

 

Barnidrott bygger på att engagerade föräldrar tar ett ledaransvar och vi hoppas att Du vill vara med på ditt barns fotbollsresa. Just nu är vi för få ledare och för att kunna erbjuda barnen de bästa förutsättningarna hoppas vi att ni är flera som vill hjälpa till. Ju fler vi är desto roligare blir det! Om ni är intresserade, vänligen meddela någon av oss ledare.

 

Avgiften för Lek med boll är 100 kr/säsong samt att man är medlem. Om ni anmälde er under förra året så kommer det automatiskt att skickas ut en faktura till er. Är ni däremot nya i klubben vill vi att ni går in och anmäler er via den här länken innan första träningstillfället.

Anmälan och medlemsuppgifter

 

/ Ledarna

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartner