SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Damlagets nya hemsida!
Nu finns vi här på SportAdmin istället för på laget.se.

Följ gärna oss på sociala medier! Hela föreningen har en gemensam Facebooksida: https://sv-se.facebook.com/vederslov/
Vi i damlaget har också en Instagram: https://www.instagram.com/vdifdam/

Surfa till https://www.laget.se/VDIFDAMER om du vill se vad vi haft för oss genom åren.
Fixardag 17/4
2021-04-07 13:24

Fixardagen i år kommer vara uppdelad i fler delar. För vår del i damlaget så är det den 17e april som vi ska ställa upp med 5 st spelare. Tiden är 13 till 16. För att välja ut våra 5 så har jag använt slumpen.

De 5 som vi vill deltar på fixardagen på våren är:
Saga Söderling
Emma Gustavsson
Lova Gustavsson
Ella Bengtsson
Alva Malmgren

Utöver dessa fem är följande satta som reserver i följande ordning:
Klara Jörnehag
Emma Bengtsson
Ellen Gustafsson
Siri Vouti
Tilde Iversen
Wilma Gustavsson
Saga Vouti
Amanda Johansson
Elin Svensson
Johanna Ylvén
Nellie Bertilsson
Selma Wolff
Tella Fritzén

Kan ej

Annie Wyss
Frida Wilkens
Vendela Sjöberg

Om man inte kan ställa var med tar man kontakt med första reserv. Om denna inte kan går man vidare till nummer 2 osv. Därefter meddelar man mig (Tobbe) så uppdaterar jag listan. :)

// Tobbe

NewBody
2021-03-27 10:07

Hej allihop!

 

Dags att försöka dra in lite pengar igen!

Vi försöker sälja 8 paket från NewBody per person.

Nu när det inte finns friköp att göra längre så gäller detta oss alla. Följ länken och registrera om du inte sålde senast. Katalogerna är på väg men allt finns på din säljsidor så dra igång direkt. Vi säljer till och med 27/4. Vid frågor kontakta Arvid.

 

https://www.newbody.se/reg/TDCSSOD

Uppstart våren 2021
2021-01-06 11:18
Ett nytt år med nya möjligheter! 
Så känns det just nu iaf. Vi hoppas att det här nya året innehåller vändningen vi så länge väntat på!

Och visst känns det som vi är på väg åt rätt håll. Vi kommer nämligen kunna börja träna fotboll igen. För att minimera riskerna så har vi fått tänka om lite. Istället för träning inomhus som var planen från början, så kommer vi köra utomhus på Granvallen. Måndagar 20:30 till 22 och onsdagar 20:00 till 21:30. Sent, jag vet! Men det är många som vill träna samtidigt så vi får anpassa oss lite.
OBS! Vi kommer inte ha omklädningsrummen öppna då samling inomhus är en risk, så se till att ha varma överdragskläder när man ska till och från träningen! 
Vi påminner även om att ska man komma på träning så ska man känna sig helt frisk. Ingen snuva eller andra symptom alltså.

Vi kikar även på att lägga till en träning på helgen för att få ytterligare en möjlighet att röra på oss. Hur som så ska det bli så jäkla skönt att komma igång! Kallelse kommer att ske, precis som tidigare, i appen!

Vi har även en positiv nyhet till! Och det är att vi vågat oss på att boka ett träningsläger. Om allting går som det ska kommer vi åka till Trelleborg 9e till 11e april! Så boka upp detta i kalendern redan nu!

//Tränarna genom Tobbe
Inställd avslutning
2020-11-03 21:24
Tyvärr så måste vi meddela att den avslutning vi planerat till den 21 november kommer att ställas in. Under rådanden smittspridningsnivå så kan vi inte försvara att vi samlas innomhus under så lång tid. Det är givetvis vansinnigt tråkigt, men hälsan, riskminimeringen och vårt gemensamma ansvar att avlasta sjukvården går före i detta fallet.

I nuläget avser vi dock fortfarande genomföra cupen. Detta då förutsättningarna för den är lite annorlunda. Iom att vi befinner oss utomhus under den så hoppas och tror vi att vi ska kunna genomföra den på ett säkert sätt. Undantaget är ju såklart om FHM beslutar om utökade restriktioner i vår region. Då kommer vi givetvis respektera detta och även ställa in cup-spelet den 15e.

Tråkigt, men ibland måste man göra det rätta, även om det är svårt. 
Vi får hoppas på en hejdundrade vår istället! :) 

// Tobbe
En negativ och en positiv nyhet (CUP-spel)
2020-10-18 16:51
För ett litet tag sedan så fick vi veta att SCANDIC VÄXJÖ SPARKEN 2020 tyvärr blivit inställd i år. Detta på grund av svårigheter att kunna genomföra arrangemanget på ett säkert sätt med tanke på Corona. Väldigt tråkigt såklart, men med tanke på antal lag, innomhus-miljö etc så kan man förstå det beslutet. 

För vår del så innebär det att vi har fått leta efter andra saker att hitta på här under vinterhalvåret för att hålla motivationen och tävlingsnerven uppe. Arbetet började med att hitta andra alternativ, fanns det andra cuper som spelas, eller hur skulle vi göra?

Efter lite arbete har vi landat i att vi gör det själva istället! Vi kan därför med stor glädje presentera VDIF Invitational, ett eget cup-spel som kommer gå av stapeln den 15e november i år. Vi har bjudit in 3 andra lag och kommer spela mot dessa i cup-format utomhus på Granvallens konstgräs. Genom att ha cupen utomhus och begränsa antalet lag så är vi övertygade om att vi kan starkt begränsa riskerna för smittspridning och känner att vi kan genomföra detta på ett bra sätt. Så cupspel blir det i November!
 
Våra samarbetspartner