SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till V/D IF P0607

Nu startar vi försäljningen av Newbody
2021-04-01 17:00

Det kommer ett mail med PDF-filer som innehåller mer info och inbjudan.

 

Vid frågor så ring/maila Johan Fransson

Ny VD-jacka från Stadium
2021-03-03 19:34
Efternamn på ryggen som tidigare, finns även med kort dragkedja
Nu finns nya träningskläder att beställa från Stadium, www.stadium.se/foreningar/1432887
 
OBS! Jackor måste beställas lagvis för att det skall bli med VD-logga samt efternamn på ryggen. Skicka in eventuell beställning av jacka till johan.fransson80@gmail.com senast 14/3. Informera om storlek junior/senior S,M,L osv samt efternamn.
429kr junior och 459kr senior 
 
Övriga kläder beställs på egen hand via www.stadium.se/foreningar/1432887 
 
Är det några frågor så hör av er!
Hockeysöndagar bilder. Heja P0607! 💚🤍
2021-02-14 18:20
 
2020-12-03 23:18
Härlig fart i snöyran
Vi ställer inte in - vi ställer om!
Grusplan med snöpuder funkar alldeles utmärkt för killarna. 
Vilket härligt gäng! ☃️💪
Bra insats i sista 9m9 matchen
2020-10-04 14:46
Det blev förlust med ett antal mål mot ett välspelande Strömsnäsbruk men vi gjorde en riktigt fin kämpainsats i säsongsavslutningen. 
Det var sista matchen i 9-manna för det här goa gänget och dags att sammanfatta denna något märkliga säsong som präglats mycket av Corona men också rymmer många glädjeämnen!

Först en kort resumé av dagens match: 
Vi visste om att det skulle bli tufft motstånd då Strömsnäsbruk tidigare i höst vunnit mot tuffa lag som Älmhult och Grimslöv. 
Vår gameplan var att jobba ihop som ett lag, ligga rätt i positionerna och att göra vårt allra bästa. 
Alla tre sakerna kan vi kvittera ut MVG på och trots att det rann iväg några mål hängde vi inte med huvudena. Det saknades inte chanser och med lite flyt kunde vi gjort ett par mål framåt idag. 
Vad som också gladde var att vi spelade upp oss allteftersom och tredje perioden var helt jämn. Vi lyckades då sätta mer press på motståndaren och vinna bollen högt upp i banan. 

Om vi ser till lagdel för lagdel så kan vi konstatera att målvaktsspelet höll mycket hög klass med flera tokräddningar - Albin har presterat en otroligt bra höstsäsong och som Camilla brukar säga ”vilket pannben han har”. 
Backlinjen jobbade bra ihop med överflyttningar och att falla i rätt lägen. Innermitt med Tusse och Viktor Y funkade bra, de gjorde ett viktigt jobb i det tysta. Yttermitt höll bredden och fyllde på bra framåt. På topp spelade Gustav med den äran innan hans fotskada satte stopp och Malte med sina aviga dragningar. I slutet av andra gjorde Carl ett sensationellt inhopp som anfallare och han skapade mycket oreda framåt även i sista perioden. Jag måste också få nämna Arvid som gjorde första 06-matchen idag. Han vågade spela sitt spel, löpte på också stressade sin back och var ytterst nära att göra ett mål vid bortre stolpen. Som ledare blir man både glad och stolt och det kan också symbolisera den utveckling som skett i det här laget i år...

Säsongen har bjudit på många svårigheter med tufft motstånd, tight spelschema med många spelare som fått dubbla till och med samma dag. 
Vi har utifrån de förutsättningarna gjort väldigt många bra saker och här följer några punkter:
- Träningsnärvaron. Att vara 15-20 spelare ger möjlighet att utveckla spelet. 
- Sammanhållningen! Vi gick in i säsongen som ett 07- och ett 06-lag och vi kommer ut ur den som ETT lag.
- Passningsspelet. Även om vi mött många bra lag har vi haft som spelidé att alltid försöka vårda bollen och spela fin fotboll. Jag vill särskilt nämna 07-gänget där många är duktiga dribblers och tekniska men i år har de verkligen utvecklat sitt passningsspel! 
- Försvarsspelet. Backlinjen har de tre sista matcherna hittat rätt när det gäller att flytta in som ytterback och att falla i rätt lägen. Vi försvarar oss bättre över hela banan där vi blivit bättre på att sätta press tillsammans i rätt lägen. 

Som sagt resultatmässigt bitvis tungt men vi är ändå vinnare när säsongen summeras - tack alla härliga killar!! 
Jag vill också tacka 07-ledarna Martin, Johan och Anders. Ni är lätta att samarbeta med och vi har roligt tillsammans! 

Nu laddar vi batterierna ett tag och sen kan vi med tillförsikt se fram emot ett spännande 2021!

/Ledarna genom Anders 
 
Våra samarbetspartner