SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inomhusträning
2021-02-09 17:35
Vi kommer att starta upp fotbollsträning inomhus i Vedeslövs gymnastiksal på tisdagar från och med 16/2 mellan 18-19. Har man andra idrotter som gör att man inte hinner/orkar medverkar inomhus är man givetvis välkommen tillbaka till utomhussäsongen. Man kommer på de träningar som man själv vill och för att vi ledare ska ha möjlighet att planera träningar är vi tacksamma om ni svarar på de kallelser som vi skickar ut. 
 
Vid träning ska spelare ska vara ombytta, detta inkludera benskydd. Hämtning och lämning sker utanför hallen. Alla ska ha med egen vattenflaska. 

Givetvis följer vi alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående idrott 
  • Aktiviteterna kan behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet, i syfte att minimera smittrisk och minska risken för hjärtmuskelinflammation. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter, och undvik trängsel om ombyte sker tillsammans med andra. 
  • Dela inte vattenflaskor, kläder etc. 
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien (tvätta händerna ofta och undvik att ta dig i ansiktet). 
  • Se till att ha en god hygien på idrottsanläggningen, inklusive att så ofta som möjligt torka av ytor och material som många rör med händerna. 
Varmt välkomna på inomhusträning
/Ledarna

Nyhetsarkiv
Inomhusträning 2021-02-09 17:35
2020-03-09 20:39
 
Våra samarbetspartner