SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Grästräning
2021-04-20 16:09

Vi får träna på gräs från och med onsdagens träning kl. 18.30-20.00.

 

Men från nästa vecka går vi på grässchemat som är tisdagar och torsdagar kl. 17.45-19.15. Allt ligger i kalendern. Vi fortsätter att skicka kallelser till träningarna.

 

När det gäller matcher kom det här från Smålandsfotbollen i förra veckan.

Barn och ungdom: Om inte restriktionerna lättat senast 1-2 maj spelas vårens matcher som träningsmatcher (om restriktionerna tillåter spel) och seriespel spelas med höstomgången som underlag.

 

Seriematcherna är inlagda i kalendern men alla har inte fått exakt dag och tid ännu. Det uppdateras löpande. Noterbart är att Sandsbro har dragit sig ur. Vi får avvakta någon vecka till hur det kommer att bli.

 

Lördagen den 1 maj planerar vi att spela fotbollsgolf vid Glasrikets golfbana. Vi tänker också att vi äter något tillsammans och har lite lagsnack på Dänningevallen. Vi återkommer med tider och separat kallelse skickas ut till detta. 

 

//Ledarna

Träningar och lite av varje
2021-04-07 08:50

Nu har vi tränat på ett tag och det är bra uppslutning på träningarna. Det är kul att se energin i laget. Vi tränar fortsättningsvis på grus några veckor till och så länge vi gör det gäller måndag och onsdag som träningsdagar, tiden är 18.30-20.00.

 

När vi går över på gräs så kommer det att bli tisdag och torsdag och vi tränar då kl. 17.45-19.15 på A-plan. Vi meddelar när det är dags att gå över till gräs.

 

Vi försöker hålla kalendern uppdaterad med träningar och annat som händer. Gå in på kalendern här på hemsidan (menyn till vänster) och välj prenumerera och få in den i din smartphone.

 

Vi får i nuläget inte spela några matcher och därfär kommer vi nu på lördag lägga in en extra träning där vi delar upp oss och spelar mot varandra. Vi startar kl. 10.45 och räknar med att vara klara kl. 12.15. Vi kommer att skicka ut kallelse så vi vet hur många som kommer.

 

Vi kommer från och med nästa vecka skicka ut kallelse även till träningar. Det för att lättare kunna planera och veta hur många som kommer. Svara senast två timmar innan träningen. Ett tips är att svara direkt att man kommer och skulle man bli sjuk eller får annat förhinder går man in och ändrar det då.

 

Om ni vill att ert barn ska få kallelsen och svara själv, uppdaterar gärna deras mailadresser i sportadmin eller skicka det till mattias.stromberg@sodra.com så lägger jag in det. Har ni inte laddat ner appen så är det också ett bra tips - Sportadmin medlem. 

 

Det här kom från Smålands Fotbollsförbund igår.
I nuläget har vi restriktioner som avråder matchspel fram till 18 april. Vi hoppas kunna ge er mer information senast 15 april kring eventuella ändringar och kommer kommunicera ut det på vår hemsida. Vi har planerat för en ”vanlig” säsong med fulla serier och ni ska tidsätta era matcher utifrån det, naturligtvis kan ändringar ske framöver gällande planerade omgångar och då informerar vi om det. Seriestart 8-9 maj.

 

Hör av er om det är något ni undrar över.

 

//Ledarna

Fixardag 17 april
2021-04-05 21:52

Nu är det dags att öppna upp Dänningevallen för säsongen, vi får anpassa antalet deltagare och även sprida ut oss över hela området i mindre grupper. Därför kommer vi i år att dela in fixardagen på två dagar och för/eftermiddag. 

 

Vi har fått lördag 17 april kl. 9-12. Vi ska vara fem personer per lag.

De som tar våren är

Emmy, Lisa, Ida, Tora och Ellen

 

Har ni inte möjlighet, byt med någon annan i laget.

 

//Ledarna

Ny VD-jacka från Stadium
2021-03-07 19:45
Efternamn på ryggen som tidigare, finns även med kort dragkedja
OBS! Jackor måste beställas lagvis för att det skall bli med VD-logga samt efternamn på ryggen. Skicka in eventuell beställning av jacka till mattias.stromberg@sodra.com senast 14/3. Informera om lång/kort dragkedja, storlek junior/senior S,M,L osv samt efternamn.
429kr junior och 459kr senior. 
 
Övriga kläder beställs direkt från Stadiumwww.stadium.se/foreningar/1432887
 
Säsongsavslutningar
2020-09-27 20:55
Då var den här annorlunda säsongen över. Känns lite snöpligt att den redan är slut. Men vi avslutade ju på bästa sätt på matchen idag. Det tog drygt två perioder innan första målet kom men efter det så blev det rena ketchupeffekten. Vi spelar oss fram till många bra lägen och även många bra kombinationer ute på plan och vi är stabila bakåt. Så kul att se det här lagets utveckling både på lag-och individnivå. Hur de kämpar, peppar och är schyssta mot varandra. 

Det är alltså ingen mer träning ute. Vi återkommer när vi tar upp inneträningen, troligtvis på måndagar. 

På söndag 4 oktober kl. 12-14 är det avslutning för ungdom på Dänningevallen. Kallelse har gått ut. 

Fredagen den 9 oktober tänker vi att vi ska ha en egen avslutning för laget. Vi går och bowlar på Knock´em Down kl. 17.00 Samling vid entrén 16.45. Vi skickar ut separat kallelse. Därefter hämtar vi pizza och åker till Dänningevallen och fortsätter vår avslutning. Vi kan behöva hjälp med skjuts från stan till Dänningevallen. Avslut ca kl. 20.00. Kostnad för bowling och pizza ca 200 kr som var och en betalar själv. 

Söndag 18 oktober kl 9-12 är det fixardag på Dänningevallen. Vi återkommer med hur många vi behöver vara från varje lag.

//Ledarna
Info om Corona
2020-03-17 21:43

Information angående Corona från vår styrelse 

Svenska fotbollsförbundet har den 15/3 uppdaterat sina riktlinjer gällande träning under gällande pandemi. De baserar sina rekommendationer på vad folkhälsomyndigheten meddelade 13/3. I riktlinjerna från SvFF står bla:

Träningsverksamhet:Sedvanlig fotbollsträningsverksamhet bör, utifrån vad varje förening själv bestämmer, tills vidare kunna genomföras som planerat. Folkhälsomyndigheten har den 13 mars 2020 uttalat att det inte finns anledning Svenska Fotbollförbundet att ställa in t.ex. fotbollsträningar, utan att det tvärtom är viktigt att dessa fysiska aktiviteter fortgår för folkhälsans skull. Det är dock mycket viktigt att att inga spelare, ledare m.fl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i träningen.

 

Styrelsen har därför beslutat att tillsvidare kan träningar, både ute och inne, genomföras som planerat. Förutsättningen är givetvis att varken deltagande ledare eller spelare visar några symptom.


Vi tränar fr.o.m. nu enbart ute tisdagar och torsdagar 17.45-19.15 på Dänningevallen. 


Vi har en match inplanerad lördag 28 mars mot Hovshaga kl. 15.30. Vi följer utvecklingen om Corona och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 


//Ledarna

 
Våra samarbetspartner