SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Utprovning av Stadiumkläder 5-6 mars
2022-03-03 12:34
Jackan med hel dragkedja.
 
 
Finns i hel dragkedja samt i kort zip. 459kr inkl efternamn på ryggen
Nu var det dags att prova ut och beställa säsongens träningskläder från STADIUM. Kläder finns upphängda i klubbstugan kommande lördag 5/3 och söndag 6/3 10:00-14:00 för er som vill prova storlekar. I bifogad länk  www.stadium.se/foreningar/1432887 hittar ni produkterna som finns tillgängliga och det är även på denna länk som ni själva beställer era varor och får de sedan levererade direkt hem till er.
 
 OBS! Jackor måste beställas lagvis för att det skall bli rätt pris och med efternamn på ryggen, se bild text. Varje lag samlar ihop sitt lags beställning och skickar in det gemensamt senast 14/3, maila eventuell beställning av jackor till mattias.stromberg@sodra.com
Avslutning och cup m.m.
2021-11-07 21:20

Avslutning

Det är ett tag sedan vi avslutade säsongen 2021. Vi fick skjuta upp vår avslutning pga Covid-19. Men nu har det lugnat ner sig igen och vi planerar för avslutning lördagen den 20 november. Vi kommer att spela padel i Alvesta Padelone, Sälggatan 1, kl.11.30-13.00. Därefter en snabb dusch och ombyte för mat på Pizzeria Venezia i Växjö. Vi kommer skicka ut kallelse så svara på den så snart ni kan. Vi kan behöva hjälp med skjuts från Alvesta till Växjö. Kostnad ca 200 kr inkl pizza.

 

Cup

Vi har också preliminärt anmält oss till en cup, Eskilscupen i Helsingborg nästa sommar, 4-7 augusti. Vi skickar även ut en kallselse till det och svara även där så snart ni kan. Vi kommer att använda våra insamlade pengar och vi får även ett bidrag från föreningen. Så lite oklart om och hur mycket det kostar.

 

Inomhusträning startar

Kommande säsong startar med inomhusträning i Vederslövs gympasal måndag 15 november kl. 20-21. Är det så att du redan har flera träningar i veckan vintertid så vill vi att du känner dig fri att välja bort vår inomhustid. Vi kommer att träna lite mer seriöst utomhus i januari någon gång.

 

Vi ses snart.

 

Martina, Nicklas och Mattias

Säsongen närmar sig slutet
2021-09-23 21:44

Årets fotbollssäsong går mot sitt slut. Vi spelar sista matchen på söndag mot Hovshaga borta. Vi kör sista träningen nu på tisdag 28/9 för att sedan ta ett uppehåll. Vi återkommer med info när träningen drar igång igen.

 

Andra datum att hålla reda på:

Söndag 10 oktober - Ungdomsavslutning på Dänningevallen, återkommer med mer info och tider

Söndag 17 oktober kl. 9-12 - Fixardag på Dänningevallen (Tindra, Freja, Hedda, Irma, Juana)

Lördag 23 oktober från kl. 15. Avslutning med laget på Dänningevallen, mer info kommer

 

mvh

Martina, Nicklas och Mattias

Grästräning
2021-04-20 16:09

Vi får träna på gräs från och med onsdagens träning kl. 18.30-20.00.

 

Men från nästa vecka går vi på grässchemat som är tisdagar och torsdagar kl. 17.45-19.15. Allt ligger i kalendern. Vi fortsätter att skicka kallelser till träningarna.

 

När det gäller matcher kom det här från Smålandsfotbollen i förra veckan.

Barn och ungdom: Om inte restriktionerna lättat senast 1-2 maj spelas vårens matcher som träningsmatcher (om restriktionerna tillåter spel) och seriespel spelas med höstomgången som underlag.

 

Seriematcherna är inlagda i kalendern men alla har inte fått exakt dag och tid ännu. Det uppdateras löpande. Noterbart är att Sandsbro har dragit sig ur. Vi får avvakta någon vecka till hur det kommer att bli.

 

Lördagen den 1 maj planerar vi att spela fotbollsgolf vid Glasrikets golfbana. Vi tänker också att vi äter något tillsammans och har lite lagsnack på Dänningevallen. Vi återkommer med tider och separat kallelse skickas ut till detta. 

 

//Ledarna

Träningar och lite av varje
2021-04-07 08:50

Nu har vi tränat på ett tag och det är bra uppslutning på träningarna. Det är kul att se energin i laget. Vi tränar fortsättningsvis på grus några veckor till och så länge vi gör det gäller måndag och onsdag som träningsdagar, tiden är 18.30-20.00.

 

När vi går över på gräs så kommer det att bli tisdag och torsdag och vi tränar då kl. 17.45-19.15 på A-plan. Vi meddelar när det är dags att gå över till gräs.

 

Vi försöker hålla kalendern uppdaterad med träningar och annat som händer. Gå in på kalendern här på hemsidan (menyn till vänster) och välj prenumerera och få in den i din smartphone.

 

Vi får i nuläget inte spela några matcher och därfär kommer vi nu på lördag lägga in en extra träning där vi delar upp oss och spelar mot varandra. Vi startar kl. 10.45 och räknar med att vara klara kl. 12.15. Vi kommer att skicka ut kallelse så vi vet hur många som kommer.

 

Vi kommer från och med nästa vecka skicka ut kallelse även till träningar. Det för att lättare kunna planera och veta hur många som kommer. Svara senast två timmar innan träningen. Ett tips är att svara direkt att man kommer och skulle man bli sjuk eller får annat förhinder går man in och ändrar det då.

 

Om ni vill att ert barn ska få kallelsen och svara själv, uppdaterar gärna deras mailadresser i sportadmin eller skicka det till mattias.stromberg@sodra.com så lägger jag in det. Har ni inte laddat ner appen så är det också ett bra tips - Sportadmin medlem. 

 

Det här kom från Smålands Fotbollsförbund igår.
I nuläget har vi restriktioner som avråder matchspel fram till 18 april. Vi hoppas kunna ge er mer information senast 15 april kring eventuella ändringar och kommer kommunicera ut det på vår hemsida. Vi har planerat för en ”vanlig” säsong med fulla serier och ni ska tidsätta era matcher utifrån det, naturligtvis kan ändringar ske framöver gällande planerade omgångar och då informerar vi om det. Seriestart 8-9 maj.

 

Hör av er om det är något ni undrar över.

 

//Ledarna

Fixardag 17 april
2021-04-05 21:52

Nu är det dags att öppna upp Dänningevallen för säsongen, vi får anpassa antalet deltagare och även sprida ut oss över hela området i mindre grupper. Därför kommer vi i år att dela in fixardagen på två dagar och för/eftermiddag. 

 

Vi har fått lördag 17 april kl. 9-12. Vi ska vara fem personer per lag.

De som tar våren är

Emmy, Lisa, Ida, Tora och Ellen

 

Har ni inte möjlighet, byt med någon annan i laget.

 

//Ledarna

 
Våra samarbetspartner