SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till herrlagets hemsida!
Det är här ni kommer att kunna följa oss. Om det är något ni saknar eller undrar tveka inte att höra av er till vdifinfo@gmail.com
Bussresa till sista kvalmatchen
2020-10-18 18:14

Till sista bortamatchen kommer vi åka buss. Då bussen har fler platser än vad vi kommer vara spelare och ledare finns det möjlighet för åskådare som vill se matchen att åka med utan kostnad. Efter diskussioner med hemmalaget kan vi dock inte lova att de som följer med som åskådare garanteras inträde till matchen. Enligt utsago ska det dock finnas goda möjligheter att se matchen bra precis utanför anläggningen. Mer info kring anmälan finns under "läs mer".

Resultat V/D-tipset 2020
2020-10-18 18:01
Då årets seriespel har avslutats innebär det även att vi har fått ett slutresultat i V/D-tipset 2020. På grund av lågt deltagande blir det bara vinster till topp tre denna upplagan. Vi gratulerar Thomas Augustsson till förstaplatsen med 9 rätt och tackar samtliga deltagare för ert stöd! Full prispall finns under "läs mer".
Kvalspel på Dänningevallen!
2020-10-16 18:46
Imorgon tar vi emot Smedby BoIK på Dänningevallen kl. 15.00 i kvalspelet till Div. 4. Notera att det fortsatt är max 50 åskådare så var på plats i god tid.

V/D IF - Smedby BoIK
Lördag 17/10 kl. 15.00 Dänningevallen
En speciell seriepremiär!
2020-06-23 06:13
Så var det dags för seriepremiär. Vi undanbeder oss all publik, mer om varför kan du läsa genom att klicka här. Precis som med matcherna mot Gransholm och Växjö Norra kommer vi försöka filma matchen om vädret tillåter. Ni kan även följa oss på Min Fotboll.
Info till supportrar och intresserade av lagets matcher
2020-06-14 12:59
Med anledning av det speciella läget som råder kommer här information om vad som gäller för publik på matcherna i nuläget och förklaringar på varför det inte får vara någon publik på matcherna och hur vi tar oss an detta. Det finns även info på hur ni kan följa matcherna live och i efterhand.
 
Våra samarbetspartner