SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningsläger V/D IF 13-14 Augusti 2022
2022-07-05 11:17

Välkommen till vårt årliga träningsläger med övernattning på Dänningevallen!

  • Start: Lördag den 13 augusti kl. 10:00 (de som inte sover över börjar 09:30 på söndagen)
  • Slut: Söndag kl.13:15.
  • Vilka: Ungdomslag PF15 – uppåt. Övernattning för PF14- uppåt
  • Kostnad: Kostnadsfritt
  • Anmälan: Senast 17/7 via separat kallelse, säg till om du har någon matallergi.

Varje lag kommer att tilldelas en uppgift under lägret där vi behöver hjälp av föräldrar. Det handlar ffa om matlagning (lunch och middag på lördag och frukost och lunch på söndag) samt olika städuppdrag. 
Mer information kring schema och laguppgifter kommer närmre lägret.

 

Dagarna kommer att innehålla ett antal träningspass som leds av våra herrseniorspelare och äldsta pojklagsspelare men också mycket tid till att bara vara tillsammans och ha kul ihop. Möjlighet till andra spel o lekar blir det som vanligt på kvällen.

Respektive lag ansvarar för att ordna tält (militär är det bästa) för hela laget. Minst en ledare från varje lag sover tillsammans med ungdomarna/barnen. Du som vill åka hem och sova gör naturligtvis det.


Under pågående träningsläger är det inte tillåtet att lämna Dänningevallen utan att meddela sin ledare – om någon av deltagarna trots detta lämnar området så övergår ansvaret från föreningen till deltagarens föräldrar.

Bra att ha med sig tips:
Liggunderlag, sovsäck, kudde, favvis-gosen, ficklampa, toalettsaker, tandborste mm, kortlek, skor- & träningskläder för både sol och regn, ombyte, regnkläder, vattenflaska, lite pengar, sitt bästa humör.

VI SES PÅ DÄNNINGEVALLEN I AUGUSTI!!!

(Har Du frågor är det bara att prata med din ledare)

 
Våra samarbetspartner