SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tomtecupen i Väckelsång
2018-12-29 17:52

Då var tjejernas första Tomtecup i Väckelsång avklarad. Vilket år i ordningen den genomförs är svårt att sia om, men om vi säger att det var ca 30 år sedan vi tränare själva deltog så ger det ju en liten fingervisning om att den har några år på nacken. Förhoppningsvis blev detta inte den sista för vår del, med tanke på hur dagen utspelade sig.


Fyra matcher stod på agendan och första lag ut var Tingsryd United. Tros besvikelsen över att vara tvungna bära röda västar (då Tingsryd också var gröna) så var tjejerna taggade till tänderna. Det var fullt ös från start. Trots att vi som ledare försöker få tjejerna att inte fokusera så mycket på siffrorna så gick det inte att undgå att det blev vinst med 4-1. 


Näst ut var Rödeby. Detta var en jämnare match, men även här visade tjejerna kämpaglöden och matchen slutade 2-0 till V/D IF.


Därefter väntade Växjö DFF som vi mötte i Börjes Cup i somras. Då slutade matchen 1-1 efter en snöplig straff i slutsekunden. Denna gång stod sig 1-0 tiden ut och tredje raka vinsten var ett faktum.


Avslutningsvis väntade Ronneby. Här blev det betydligt tuffare och var mestadels av matchen tillbakatryckta. Kanske lite trötta och mätta efter tidigare matcher så slutade denna med en 2-0 förlust. Dock han inte tjejerna hänga läpp allt för många minuter innan det var "prisutdelning" och alla fick varsin medalj.


Vi tränare kan såhär efteråt konstatera att följande saker var idag extra trevligt (bortsett från resultaten):

-att vi medvetet försökte få till ett passningsspel

-peppningen från lagkamraterna på bänken

-att alla gjorde sitt bästa


Tack för föreställningen tjejer. En sann glädje att se idag.


Nu tar vi ett litet uppehåll och kör igång inomhusträningen i februari igen. Vi kommer i samband med en av de första träningarna ha ett litet "föräldramöte" med information om kommande säsong. Mer info kommer i slutet av januari.


Gott Nytt år på er.


/Tränarna


Nyhetsarkiv
VDIF-Dagen 20192019-08-26 22:08
Lammhultscupen 20192019-05-22 18:35
VDIF-dagen 20182018-08-26 06:46
Börjes Cup 20182018-06-09 21:43
 
Våra samarbetspartner