SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vederslöv-Dänningelanda IF B (9-m)
0 - 6
Hjortsberga IF (9-m)
Vederslöv-Dänningelanda IF B (9-m)0 - 6Hjortsberga IF (9-m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 september, 12:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 142307079
Samling:10:45
Trupp:Alva Malmgren
Amanda Johansson
Anna Färdig
Annie Wyss
Elin Svensson
Ella Bengtsson
Ellen Gustafsson
Emelie Stenemo
Emma Gustavsson
Frida Wilkens
Ida Stenemo
Johanna Ylvén
Julia Karlsson
Kajsa Bladh
Klara Jörnehag
Lova Gustavsson
Nora Lindqvist
Saga Söderling
Saga Vouti
Selma Wolff
Siri Gustafsson
Siri Vouti
Tella Fritzén
Tilde Iversen
Vendela Sjöberg
Sur förlust i blötan
2020-09-13 18:09
Topptippade Hjortsberga blev för svåra i dagens hemmamatch. Slutresultatet 0-6 var inte så smickrande och några billiga mål gjorde dagen surare än vad det sipprande regnet gjorde med Dänningevallens gröna matta.
Efter våra senaste fina prestationer hade vi förhoppningar om en jämn drabbning mot seriens förhandsfavoriter Hjortsberga. Jämt var det väl i och för sig men vår uddlöshet och deras effektivitet gjorde att resultatet sprang iväg. Första halvlek börjar vi ändå piggt och då har vi vår bästa offensiva period. Vi har lite mer av initiativet men motståndarna tar över, mycket tack vare lite mer aggressivitet och psykologiska mål. De två första målen får de med sig med välförtjänt flyt och inte heller trean kan Vendela göra mycket på när de efter hörna pangar in ett stenhårt skott.
Vi känner igen snacket i paus att det enda som gäller nu är att göra en bättre andra halvlek. Spelmässigt men inte resultatmässigt blir det bättring. Vi kämpar på bra men kan inte fresta motståndarmålvakten mycket mer än Lovas och Elins två chanser, samt vid lite farligheter vid några av våra hörnor. I stället kontrar Hjortsberga på oss och med lite mer tyngd och fart får de utdelning om än med något mål för mycket.

Lite tunga ben från lördagens urladdning gjorde sitt till idag. Vi måste vara mer på tårna för att rå på ett så bra lag som Hjortsberga och det gjorde vi inte idag. När vi får stryk med 0-6 är det svårt att plocka fram några extra plus. Alla kämpade på och vi slutade inte med att försöka rulla boll trots hård press. Om vi letar lite så kan vi plussa lite extra för innermitten med Johanna och Lova och där Emma klev in resolut i andra halvlek. Nya tag nästa vecka!<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner