SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Angelstads IF komb 9-m
1 - 2
Vederslöv-Dänningelanda IF
Angelstads IF komb 9-m1 - 2Vederslöv-Dänningelanda IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 17 maj, 19:00
Plats:Angelvi
Tävling:
Matchnummer: 144206018
Samling:16:50, Dänningevallen
Aktivitetsinfo: Skriv i kallelsen om du behöver skjuts
Trupp:Adam Magnusson
Albin Henningsson
Alex Gilmer
Alfred Lindahl
Arvid Wilhelmsson
Carl Fransson
Casper Nilsson Holmgren
Elias Vouti
Gustav Fransson
Jakob Lindblad
Johannes Dieguez
Malte Fransson
Mateus Fritzén
Viktor Sjödahl
Viktor Ylvén
Årets första vinst
2022-05-18 07:58

Efter två knappa förluster mot tufft motstånd (1-3 mot Strömnäsbruk och 0-1 mot Älmhult) blev det en riktigt härlig seger mot Angelstad borta.
Segermålet till 2-1 kom i 84:e minuten och verkligen gött att ha marginalerna med oss i denna tighta match!

Angelstads IP visade sig vara en riktig idyll som lockade många hemmasupportrar och glädjande nog också en stor skara V/D-supporters. De fick se en tight match där initiativet böljade. Hemmalaget startade starkt och matade långbollar som blev farliga när domaren inte alltid hann med i offsidebedämningarna... Albin tvingades till några svettiga räddningar och vi kom till rätta med problemen genom att falla lite mer. Adam som startade i anfallet fick flytta ner i mittförsvaret när Casper stukade foten. Alex och Adam höll matchen igenom undan i backlinjen tillsammans med Alfred, Carl och G som alternerade på ytterbacken. Genomgående de här tre matcherna är att försvarsspelet fungerat mycket bra!
Gradvis etablerade vi lite mer eget spel. Johannes hotade med snabbhet och teknik på högerkanten och Jakob har växt ut till en fullfjädrad targerplayer som både kan ta emot/hålla i samt komma på egna genombrott. 
Vår egen "dammsugare" (Camillas uttryck) på defensivt im Viktor Y fick den stora glädjen att inleda målskyttet med ett vältajmad långskott över mv. Malte, Tusse och Sjödahl jobbade bra på off im och nu hade vi vår bästa period i matchen med flera fina anfall.

I andra halvlek blev det ett stort ställningskrig och tuffarre dueller. Angelstad kvitterade med ca en kvart kvar och i det skedet var vi nog många som tvivlade på att vi skulle mäkta med ett segermål. Elias ville annat när han vann en duell vid vä hörnflagga och från liten vinkel lobbade över målvakten i bortre krysset.
Glädje gränsande till eufori utbröt när domaren äntligen blåste av matchen.

De historiska första 3 poängen i P16-serien är bärgade! Duvans spaning säger att det kommer bli betydligt fler poäng efter en övertygande inledning på seriespelet! ⚽️💚🤍


<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner