SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vederslöv-Dänningelanda IF
2 - 2
Ingelstads IK
Vederslöv-Dänningelanda IF2 - 2Ingelstads IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 september, 12:00
Plats:Dänningevallen
Tävling:
Matchnummer: 144206076
Samling:11:15, Dänningevallen
Aktivitetsinfo: Ombyte och dusch hemma
Oavgjort i derbyt
2021-09-18 16:24

Hemmamatchen mot Ingelstad slutade 2-2 efter en jämn match. Det var skönt att få inkassera en poäng och samtliga spelare ska vara nöjda med insatsen idag!

Nilsson hade fixat nyklippt matta och redan på uppvärmningen konstaterar vi att det trots den tidiga timmen (för tonåringar) är ett påkopplat lag. Bra rörlighet och mycket snack samt snabbt passningsspel med få tillslag. 
Den goa känslan följer med in i matchen och grabbarna visar att de är spelsugna genom att positionera sig bra och vinna många närkamper. Viktor Sjödahl och Johannes gör fina aktioner på yttermitt och är sånär på väg att komma till riktigt farliga lägen. Efter ungefär en kvart kommer IIK in i matchen och lyfter upp spelet på vår planhalva genom sitt raka långbollande. Det blir sällan riktigt farligt tack vare stabilt backspel av Affe, Adam, Casper och Carl.
1-0 kommer efter en fin frispark i främre krysset av Johannes. Många hade nog väntat sig ett inlägg men Duvan sa till Nilsson redan innan frisparken "Han knorrar in den i krysset!" 👌🕊

Tyvärr reducerar Ingelstad strax före paus på en hörna då deras spelare gör en mycket vältajmad löpning. Vi var egentligen värda en ledning men stämningen i laget är god i paussnacket.

 

Bortalaget börjar bättre i andra men efter 5-6 min hittar vi rätt i positionerna igen och det står fortsatt och väger.  Lite knäckande att Ingelstad tar ledningen men det här är en dag när vi inte hänger med huvudena!

Målet blir starten på en mäktig slutforcering där vi också satsar på att gå ner på 3-backslinje. Detta gör att våra innermittar (Viktor Y, Tusse och Alex) får övertaget och vinner många bollar på mitten.
2-2 gör Jacob efter en målvaktsretur. Upprinnelsen till målet var en fin aktion från Johannes med pass snett inåt till Malte som sköt ett bra skott mot vänstra hörnet. Härligt att se att vi är där!
Arvid hade strax efter det den bästa chansen att avgöra när deras back täckte skottet som annars hade gått klockrent in i krysset...

Sammntaget en jämn match där vi kanske var närmast segern men mest glädjande är insatsen där spelet fungerar och alla 14 spelare gör bra insatser!

Tack för idag, nu laddar vi med några goa träningar inför de två återstående seriematcherna mot Alstermo och Konga.

⚽️💚🤍


<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner