SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Börjes Cup - 2018

Fler bilder (+9) >>

Nio taggade tjejer stred hårt i värmen i Tingsryd på Börjes Cup idag. Trots att det var första gången så hade alla målet klart för sig: att vinna.

Första matchen mot Tingsryd var jämna. Båda lagen hade fina chanser men det slutade 0-0. I andra matchen så blev motståndet Alvesta 2 lit för tufft. Trots förlust och underläge med 2-0 i början av tredje matchen mot Alvesta 1 så slutade tjejerna aldrig att kämpa och fick till slut in en reducering. Lyckan var total.

I avslutningsmatchen mot Växjö DFF så hade dom hunnit bli rejält varma i kläderna och satte full fart. Vi tog ledningen med både 1-0 och 2-1, men en i sista sekund fick vi en olycklig straff mot oss och matchen slutade oavgjort.


Oavsett hur gärna alla ville ha en vinst med sig i bagaget hem så kan iaf vi ledare konstatera att med den viljan och de stora framsteg som visades enbart under denna dag från första match till sista så lär det inte dröja länge innan vinsten kommer. "Den som väntar på något gott"


Ledarna F11

Pehr, Mattias & Henke

 
Våra samarbetspartner