Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Vederslöv/Däningelanda IFs hemsida!
Vederslöv/Dänningelanda IF bildades den 20:e mars 1932 och har genom åren bedrivit  fotboll, volleyboll, bandy, motionsgymnastik och barngymnastik.

Här på hemsidan kan du följa vad som händer i vår förening och vad vi har för verksamhet

Fixardag 5 april
2020-03-30 18:22

Hej! 


Mot bakgrund av förbudet mot allmänna sammankomster med över 50 personer har det blivit lite justeringar inför fixardagen nu på söndag den 5:e april.


Fixardagen kommer fortfarande att genomföras men vi kommer begränsa antalet deltagare till 49 personer. Ytterligare information kommer via respektive lagledare.


/StyrelsenFolkhälsomyndigheten: Träna gärna men gör det säkert
2020-03-25 10:43
Folkhälsomyndigheten har kommit med nya förtydligande rekommendationer för idrott. Beskedet är att idrott och träningsaktiviteter kan fortsätta, men med försiktighet. Träning utomhus är att föredra.

Läs och följ de rekommendationer folkhälsomyndigheten har tagit fram:Välkommen på årsmöte!
2020-02-22 09:41
Varmt välkommen till årets viktigaste möte!

Är du nyfiken på såväl vad som har hänt under 2019, som hur planerna ser ut för 2020 - dyk upp och var med och påverka! Årsmötet är öppet för alla som är intresserade av vår förening och vår verksamhet men det är endast medlemmar som kan vara med och bestämma.

Under mötet kommer vi bland annat följa upp det föregående verksamhetsåret och välja en styrelse, valberedning och revisorer. Vi blickar även framåt och beslutar om V/D IF:s budget för 2020.

Inget möte utan fika - under årsmötet kommer vi att bjuda på fika!

Frågor?
Tveka inte att höra av er, via mail till info@vdif.se
Fakturering av medlemsavgift och träningsavgifter
2020-02-19 20:36
Vi skickar nu ut fakturor avseende medlemskap, träningsavgifter för seniorfotboll och träningsavgifter motion. Inbetalning sker enligt anvisningar på fakturan. Information om gällande avgifter finns här på hemsidan under rubriken "Information"

Träningsavgift Ungdomsfotboll skickas i separata fakturor senare under våren. 

Har du några frågor om din faktura, kontakta oss på info@vdif.se

/Styrelsen  
Äntligen, boka in 28 mars!
2020-01-27 09:05
PLATSERNA ÄR SLÄPPTA!!! Anmäl NU då platserna går åt snabbt! Svarsmail kommer inom en vecka så ha tålamod! 
Loppisen där vi säljer åt dig! 
Du märker upp dina barn/ungdomskläder/leksaker/skor/mammakläder/sportartiklar mm och lämnar in till oss, vi säljer det åt dig och 70% av förtjänsten hamnar i din ficka. Övriga 30% går oavkortat in till V/D IF och dess verksamhet. 

Du anmäler dig till motion@vdif.se och du får då ett unikt säljarnummer av oss som du märker dina klädesplagg med tillsammans med priset du tänkt. I svarsmailet från oss får du uttömmande information kring allt du behöver veta i övrigt! Så tveka inte, anmäl dig direkt, begränsat antal säljare så först till kvarn! En säljare/hushåll och du kan bara anmäla dig själv!

Endast swishbetalning gäller på loppisdagen!
Nyheter från våra lag
Damlaget, 26/04 08:29 
Damlaget, 19/04 09:06 
Damlaget, 19/04 09:01 
P13, 06/04 11:21 
 
Våra samarbetspartner