SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vederslöv/Dänn.IF (5)
3 - 1
Alvesta GoIF (5)
Vederslöv/Dänn.IF (5)3 - 1Alvesta GoIF (5)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 februari, 12:30
Plats:Fagrabäck Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 140990018
Samling:11:00
Tr. match | V/D IF - Alvesta GoIF 3-1 (1-0)
2019-02-24 19:49
Årets andra träningsmatch slutade med årets första vinst när vi tog emot Alvesta GoIF på Fagrabäck i lördags.
Vi inleder matchen lite oorganiserat och har svårt att komma in i det. Sakta men säkert jobbar vi dock in oss i matchen och börjar hitta mer rätt defensivt. Det underlättar definitivt för oss att komma in i det efter att Wille stulit en boll framför ögonen på Alvestas högerback och gjort 1-0 på det efterföljande avslutet. Det ger oss lite ro och vi spelar upp oss mer och mer under halvleken. Vi har några fina lägen att utöka vår ledning, främst via Wille, men även Alvesta har lägen under den första halvleken.

Vi går in till halvtidsvila med en 1-0 ledning och en helt okej insats utan att vara helt nöjda. Efter blott 5 minuter av den andra halvleken går det inte att klaga på händelseutvecklingen. 1-0 har blivit till 3-0 och matchen känns redan där avgjord. Först faller Adam i straffområdet och fixar en straff som Jake förvaltar väl. Sedan vinner Linus P boll på mittplan och vi kontrar blixtsnabbt. Bollen hamnar hos Adam som vänder upp och måttar en passning till Jake som tar med den och avslutar från straffområdeskanten. Skottet sitter perfekt vid stolproten och målvakten når inte ut. Alvesta reducerar sedan till 3-1 genom ett fint avslut som är otagbart för Emil i målet. Slutet av matchen känns tämligen avslagen från vår sida och vi kommer inte riktigt upp i nivå vilket säkert beror på byten, trötthet och ledningen vi hade. Tyvärr skadade sig både Mattias och Alfred under matchen, förhoppningsvis är det inget som håller dem borta någon längre tid.

Årets första vinst är ett faktum och vi går nu in i lite spelledighet då vi åker på träningsläger nästa helg. 9 och 10 mars är det återigen dags för matcher då vi ställs mot IFK Grimslöv/V Torsås i en träningsmatch och Rottne IF i Hyundai Cup.

Matchinformation

Startelva:
Emil Rönn Gunnarsson
Alfred Rapp - Filip Johansson - Jonthan Arvidsson - Viktor Karlsson
Oskar Månsson
Anton Rapp - Mulle Blomberg
William Karlsson- Rasmus Lönnborg - Mattias Larsson

Bänk:
David Krieg, Erik Svensson, Linus Persson, Jake Sarvit, Adam Thellsson, Linus Andersson

Målskyttar:
11 | 1-0 | William Karlsson
46 | 2-0 | Jake Sarvit (Straff)
50 | 3-0 | Jake Sarvit (ass. Adam Thellsson)

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner