SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Häradsbäcks IF
3 - 2
Vederslöv/Dänn.IF
Häradsbäcks IF3 - 2Vederslöv/Dänn.IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 april, 19:00
Plats:Härliden
Tävling:
Matchnummer: 141305013
Samling:17:30
Div. 5 Södra | Häradsbäcks IF - VDIF 3-2 (2-2)
2018-05-03 19:52
Det är aldrig roligt att förlora och så inte heller denna gången. Fotboll handlar om att göra flest mål och i det hänseendet var Häradsbäck för dagen bättre än oss och gick segrade ur en spännande match.
Efter att ha kört längs krokiga vägar hittade vi fram till en grönskande plan som vid första anblicken såg fin ut, men som visade sig bjuda på överraskningar. Hemmalaget var väl medvetna om detta och deras strategi var lagd därefter.

De lyfte långt för nickskarv och det lönade sig i matchinledningen. Först tog de ledningen efter en kommunikationsmiss i vårt försvar. Vi lyckades nästan omgående replikera och kvittera efter att Flo hittat fram till Claes som satte dit bollen med vänsterfoten från straffområdeskanten. Häradsbäck lät sig inte nedslås utan fortsatte mata på och gick sedermera fram till 2-1 efter knappa kvarten spelad efter att ha hittat in bakom vår backlinje och lyft bollen över Alexander i målet. Vi hittade kraft igen och kvitterade återigen omgående efter att Flo blivit fälld i straffområdet och Claes säkert förvaltat straffen. Resultatet stod sig till paus efter en rätt svängig första halvlek där vi började ta över mer och mer mot slutet av densamma.

I den andra halvleken tog vi kommando direkt. Daniel A ersatte en lyckad Flo på topp och gav oss lite längd på anfallen. Bebbe löpte ständigt i ytorna som Daniel skapade och vi fick tryck mot deras mål. Halvleken började allt mer likna den första halvleken mot Furuby där vi kom på anfall efter anfall, men bollen inte ville in. Var det inte målvakten som stod i vägen så var det en lång tå från någon av deras mittbackar. Så på en av få framstötar i den andra halvleken kom kallduschen. Häradsbäck kämpade till sig en straff efter en frispark och gjorde mål på den med 15 minuter kvar att spela. Vi fortsatte att trycka på och skapa målchanser, men de lyckades hålla undan och få med sig alla tre poängen.

Startelva:

Emil Rönn
David Krieg - Daniel Håkansson - Tobias Söderberg - Anton Svensson
Johannes Svensson - Erik Bebbe Svensson
Oscar Hagberg - Claes Åkesson - Mattias Larsson
Florian Maug

Bänk:
Filip Johansson, William Karlsson, Daniel Andersson, Jakob Gull, Rasmus Lönnborg

Målskyttar:

6 | 1-1 | Claes Åkesson (ass. Florian Maug)
21 | 2-2 | Claes Åkesson (straff)

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner