Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lessebo GOIF gul
vs
Vederslöv-Dänningelanda IF
Lessebo GOIF gulvsVederslöv-Dänningelanda IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 07 juni, 18:30
Plats:Lessebo IP
Tävling:
Matchnummer: 144416030
Samling:17:30
Många mål i Lessebo
2018-06-07 23:01
Två tuffa bortamatcher på ett dygn och tyvärr förlust i båda där siffrorna springer iväg. Läge att slicka såren och se fram emot en skön träningsvecka.

Först några rader om gårdagens match på Sandavi. Förlust med 0-8 mot ett otroligt bra motstånd - frågan är om vi någonsin mött ett bättre lag?
Det var svårt att komma någon vart då de satte hög press och hade många skills i sitt anfallsspel. Positivt att vi försökte spela oss ur situationerna i första halvan. I andra halvlek var det faktiskt svårt att hitta någon ljusglimt bortsett från Albins målvaktsspel. 

Revanschsugna anlände VD-grabbarna till Lessebo IP där den lilla planen gjorde att vi förväntade oss en tuff och tight match med få mål. Märkligt då att det blev sammanlagt 14 mål varav 10 åt fel håll...
Vi bjöd Lessebo på rätt stora ytor och de var skickliga på att byta kant och spela/dribbla sig in i de farliga ytorna i straffområdet. Efter en kvart var det 0-4 och det är klart att det blev en tung mental uppförsbacke för grabbarna samt också då sprider en osäkerhet i hur vi ska agera på planen. 
Mycket starkt gjort i det läget att göra tre raka mål! Först sköt Viktor Y in sig med en rungande ribbträff och några minuter senare satt hans långskott i nättaket. Kul för Viktor att få näta, han hade samlat ihop till det målet under hela säsongen...
Sedan var det dags för två Adam-mål i form av genomlöpningar i djupet. Nu var vi på G men så väldigt tråkigt då att Lessebo gjorde två ganska enkla mål i slutminuterna av halvleken. Där avgjordes kvällens drabbning. 
Direkt i andra hade VD ett fint anfall där Viktor S spelade till Emil på vänsterkanten och han lade en fin passning till Adam som löpt sig fri. Nära. Alfred hade ett kanonläge att reducera men strax efter de lägena gjorde Lessebo 7:an och 8:an. Albin ska inte lastas för målen utan tyvärr var det flera gånger under matchen som Lessebo tilläts komma in i målområdet och avsluta i öppet mål. Press och markering behöver vi jobba vidare med. In med en spelare till och när Oskar S gick upp på topp blev det mer tyngd framåt men han hade inte riktigt lyckan med sig i avsluten. Fjärde målet var ett långskott från Adam. 
Det blir lite för stora siffror i båda matcherna och vi måste tighta till försvarsspelet över hela banan. Samtidigt har det varit bra motstånd (särskilt Sandsbro) och det finns saker som motståndarna gjort bra som vi kan ta med oss och utveckla. Skönt då att det är tre träningar (sön,tis och tors) innan det är dags för nästa seriematch.

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartner